Blazinica za umirjanje – rožasti vzorec

29.95 

Na zalogi

Report Abuse
Categories:, , ,

Opis

Blazinica za umirjanje (z darilno škatlico)

Krepi in ohranja motorično, senzorično in otipno stimulacijo.

Dimenzionirana je tako, da se prilega dlani. Sestavljena je iz štirih različnih vzorcev na vsaki strani, tako da kar kliče k akciji, da jo vrtimo (od zunaj navznoter ali od znotraj navzven).  Zmanjša manjše napetosti, izboljša obseg gibanja roke, obnavlja gibanje sklepov, izboljša mišično delovanje, krepi prstne mišice, obnavlja ročne mišice in sklepe.  Primerna je za osebe vseh starosti, je  sproščujoča in terapevtska (kadar pri osebi pride do izgube v pobudi, se pravi ,da ne bo razmišljala o tem, da bi kaj delala oz. kaj bi delala, jo spodbudimo, da postane proaktivna, da začne in tudi nadaljuje z delom – prijemanje in vrtenje blazinice). Aktivnost bo spodbudila delovanje možganov z vizualno in otipno stimulacijo, pri tem pa bo oseba tudi uživala. Oseba se bo umirila, saj bo svojo energijo in pozornost usmerila na delo z rokami. V nekaj tednih se bo zmanjšala raven stresa, saj je obračanje in otipavanje blazinice v rokah zelo dober način da se znebite stresne energije.

 

Blazinica za umirjanje je ročno sešita iz 100% eko bombaža. Polnjena je lahko  s 100% bio volno ali s

certificiranimi ekološko pridelanimi lupinami prosa, ki dajejo občutek posebne mehkobe in ne razvijajo zvokov.

Če ima uporabnik mrzle roke, lahko segrejemo blazinico v mikrovalovni pečici od 1 do 2 minuti, vendar pazimo, da segrevamo vedno po 30 sekund, da se uporabnik ne opeče.

Na izdelek lahko dodamo kapljico eteričnega olja (npr. sivke, baldrijana,…) in s tem uporabniku omogočimo še aromaterapijo.

Vzdrževanje: izdelke polnjene z volno lahko peremo pri 30 stopinjah, pri močni umazaniji peremo raje ročno, brez detergentov ali drugih kemikalij. Izdelek sušimo na zraku.

Izdelkov, polnjenih z zrnjem ne peremo, z vlažno krpo jih samo obrišemo in osušimo na zraku.

Priporočamo, da izdelke večkrat prezračite ter za nekaj časa izpostavite soncu (naravna dezinfekcija!)

_______________________

Več o mojih izdelkih in mojem delu na:

izdelkidemenca.si

ali:

Facebook: https://www.facebook.com/geron.xyz

Pinterest: https://www.pinterest.com/polonarajh/

e-mail: info@izdelkidemenca.si

Questions and Answers

You are not logged in