Spomin in sestavljanka – oranžna

36.40 

Na zalogi

Report Abuse
Categories:, , ,

Opis

Igra Spomin in igra sestavljanja različnih kombinacij vzorcev

V kompletu je osem parov blazinic spomina. Blazinice razporedimo po podlagi tako, da je stran z igro spomina obrnjena navzdol, da jih ne vidimo ter jih dobro premešajmo. Igro začne prvi igralec, ki obrne dve blazinici tako, da jih vidijo tudi drugi igralci. Če obrne dve različni blazinici, ju vrne na isto mesto kjer so bile in jih obrne navzdol, če pa sta blazinici enaki, jih igralec vzame in pomakne na svojo stran. Igralec nadaljuje igro tako dolgo, dokler odkriva pare. Če obrne igralec različni blazinici, igro nadaljuje naslednji igralec. Igra se konča, ko so vse blazinice pobrane. Igro ponujamo v dveh težavnostnih stopnjah. Lažja ima samo barvno prepoznavo (osem parov različnih barv) in težjo stopnjo (osem parov različnih vzorcev).

Druga stran blazinic nam ponuja zanimivo igro sestavljanja različnih vzorcev s posebno postavitvijo blazinic ene poleg druge v obliki kvadrata.

V kompletu je priloženo navodilo z veliko idejami za sestavljanje različnih kombinacij vzorcev.

Polnilo blazinic je v celoti iz bombažnega flisa iz 100% organskega bombaža, ki je certificiran po standardu Ökotex 100 in je tako koži prijazno.

Komplet vsebuje 16 blazinic dimenzij 8 x 8 cm, ki se uporabljajo obojestransko – ena stran za igro spomina, druga stran za igro sestavljanja različnih vzorcev in kombinacij.

_______________________

Več o mojih izdelkih in mojem delu na:

izdelkidemenca.si

ali:

Facebook: https://www.facebook.com/geron.xyz

Pinterest: https://www.pinterest.com/polonarajh/

e-mail: info@izdelkidemenca.si

Questions and Answers

You are not logged in