*Sveta Mandala Roža Življenja* makrame ogrlica z bronastimi perlami

Sveta geometrija vsebuje univerzalne vzorce, ki se uporabljajo v oblikovanju vsega v naši resničnosti. Imenuje se jezik luči, čigar slike in oblike so vtisnjene v DNA, atome in  molekule. Osnovni temelj je geometrični in matematični radij harmonije in proporcev, ki jih najdemo v glasbi, svetlobi in kozmologiji. Je starodavna znanost in je posvečen jezik, ki vodi do razumevanja na kakšen način je vesolje in življenje ustvarjeno ter je ključ, ki odklepa vrata  razumevanja v znanost, umetnost in arhitekturo sveta.  Imenuje se tudi “načrt za vse kreacije”, “harmonična oblika duha” in “božanski ritem, ki se izraža v življenju”.

Sveta geometrija rože življenja je tako stara kot svet. Vse v stvarstvu temelji na tem osnovnem vzorcu. Ta vrednostni sistem je bil zelo cenjen v vsej prazgodovini kot splošno razširjen kulturni, univerzalni vzorec. Upoštevali so ga kot osnovo za izgradnjo skrivnostnih struktur templjev, mošej, monumentov, cerkva, oltarjev. Roža življenja izžareva harmonijo svete geometrije in predstavlja neskončnost. Je vzorec življenja, po katerem je ustvarjeno stvarjenje in prepleta vse ustvarjeno.

Sveta geometrija uravnava človeško energijsko polje, ker vsebuje popoln informacijski sistem, ki je namenjen zdravljenju in rasti v mnogih dimenzijah, zato odpira višje nivoje zavesti ter odklepa starodavne modrosti in moči.

 

One size fits all!