Tangram – Navy

36.40 

Na zalogi

Report Abuse
Categories:, , ,

Opis

Tangram je igra sestavljanka, ki izvira iz kitajske. Vsebuje sedem osnovnih delov, ki so oblike geometrijskih  likov. Iz teh sedmih razpoložljivih delov sestavljamo različne figure, ki jih delimo na  različne vsebine. Lahko so izmišljene oblike, ki jih sestavimo po lastni domišljiji, kopirane oblike, ki jih sestavimo tako kot je prikazano na navodilih (živali, predmeti ,ljudje, črke, številke) ali zgrajene oblike, pri katerih poskušamo sestaviti različne geometrijske like. Najbolj priljubljen je način, ko sestavljamo različne figure tako kot je prikazano na navodilih. Sestavljamo živalske in človeške figure, razne predmete, črke in številke, tako, da uporabimo vseh sedem delov tangrama.

Tangram lahko sestavljamo tudi v dvoje. Kadar smo z osebo, ki težje razume, kako bi sestavila obliko po navodilu, ji pomagamo tako, da sami začnemo sestavljati del za delom, oseba pa ponavlja za nami. Ko bo oblika končana, oseba ne bo mogla skriti navdušenja nad uspešno zaključeno nalogo.

V kompletu so priložena navodila z različnimi liki za sestavljanje.

Polnilo blazinic je v celoti iz bombažnega flisa iz 100% organskega bombaža, ki je certificiran po standardu Ökotex 100 in je tako koži prijazno.

_______________________

Več o mojih izdelkih in mojem delu na:

izdelkidemenca.si

ali:

Facebook: https://www.facebook.com/geron.xyz

Pinterest: https://www.pinterest.com/polonarajh/

e-mail: info@izdelkidemenca.si

Questions and Answers

You are not logged in