Terapevtska grelno-hladilna blazinica – naravni vzorec

36.95 

Na zalogi

Report Abuse
Categories:, , ,

Opis

Terapevtska grelno-hladilna blazinica

Krepi in ohranja  senzorično in otipno stimulacijo.

Blaži migreno, udarce, bolečine v sklepih, razne druge bolečine.

Blazinica je dimenzionirana tako, da se prilega telesnim okončinam in oblinam. Z uporabo gumbov, jo lahko po potrebi pritrdimo na roko ali nogo.

Če blazinico uporabljamo za blaženje migrene, udarce ali bolečine, ki potrebujejo hlajenje površine kože, jo pred uporabo za nekaj trenutkov položimo v zmrzovalnik.

Če blazinico uporabljamo za blaženje bolečin v sklepih ali za druge bolečine, ki potrebujejo segrevanje površine kože, jo položimo za 1 ali 2 minuti v mikrovalovno pečico, vendar pazimo, da segrevamo vedno po 30 sekund, da se ne opečemo. Lahko jo uporabljamo tudi samo za ogrevanje mrzlih okončin.

Primerna je za osebe vseh starosti.

Če jo segrejemo v mikrovalovni pečici, dodamo kapljico eteričnega olja (sivke, npr.) ter jo gnetemo in otipavamo s prsti,  je sproščujoča in terapevtska. Aktivnost bo spodbudila delovanje možganov z vizualno in otipno stimulacijo, pri tem pa  bomo uživali tudi v aromaterapiji.  V nekaj tednih uporabe se bo zmanjšala raven stresa, saj je gnetenje in otipavanje blazinice v rokah ob aromaterapiji zelo dober način, da se znebite stresne energije.

 

Terapevtska grelno- hladilna blazinica je  ročno sešita iz 100% eko bombaža. Polnjena je  s certificirano ekološko pridelanimi lupinami prosa, ki dajejo občutek posebne mehkobe in ne razvijajo zvokov.

Vzdrževanje: Izdelkov, polnjenih z zrnjem ne peremo, z vlažno krpo jih samo obrišemo in osušimo na zraku, brez uporabe detergentov ali drugih kemikalij.

Priporočamo, da izdelke večkrat prezračite ter za nekaj časa izpostavite soncu (naravna dezinfekcija!)

_______________________

Več o mojih izdelkih in mojem delu na:

izdelkidemenca.si

ali:

Facebook: https://www.facebook.com/geron.xyz

Pinterest: https://www.pinterest.com/polonarajh/

e-mail: info@izdelkidemenca.si

Questions and Answers

You are not logged in

Sorry no more offers available