Destradi ART – v trgovinici  Ines Gojić Destradi boste našli dekorativne predmete (slike, risbe, ilustracije, fotografije) in nakit,.. Kreacije so skupek njene natančnosti in kreativnosti.

 

Z umetnostjo  se je Ines začela ukvarjati že kot otrok. Aktivno pa se risanju posveča že 15 let. Njen konjiček je tudi fotografija, obiskovala je tudi Višjo strokovno šolo za fotografijo.

[title indent=”0″][/title]

Ines obiskuje razne ustvarjalne delavnice in sledi svetovno znanim mentorjem tako na slikarskem kot na fotografskem področju.

Največja ljubezen ustvarjalke pa ostaja risanje in slikanje…

 
 
[title indent=”0″]Kako Ines opiše sebe?[/title]

“Tematika mojih risb je največkrat narava, motivi so poleg naravnih še domišljijski, filmski ali pa nastanejo v mojih mislih, ki jih “prerišem” na papir. Ustvarjam z akrilom, pastelom, barvicami, najraje pa s svinčnikom na papir.
Pri risbah sem zelo natančna in jih poskušam čimbolj dovršeno narisati in poudariti njihovo živost.
Izdelujem unikaten nakit iz perlic, žice, das mase in praktično vsega kar pride pod moje ustvarjalne roke. Lotim se vseh vrst oblikovanja kot so ročno šivanje plišastih igračk in drugih okraskov, slikanje na majice, izdelovanje daril in okraskov .”

Več mojih kreacij najdete v moji trgovinici!

[button color=”primary” size=”medium” url=”http://www.unikatnatrznica.si/trgovina/destradi-art/” target=”blank”] Trgovinica DESTRADI [/button]

Dodaj odgovor