Totinimas – Maja Korade Šobar

Maja je po poklicu profesorica likovne umetnosti in modna oblikovalka.

Po ročnih spretnosti in ustvarjalni viziji je rokodelka, oblikovalka, predstavnica podružnice društva BOMI v Ljubljani ter občasna varuhinja, inštruktorica in animatorka.
Vsa svoja delovanja in izdelke predstavlja pod imenom TOTINIMAS izdelki/storitve.

 

[title indent=”0″]Kako Maja opiše sebe?[/title]

Trgovinica TOTINIMAS – Maja Korade Šobar je ime katero zajema pestrost izdelkov, kreativnost, likovno znanje in veščine likovnice, oblikovalke in predvsem ustvarjalke od nekdaj. Ker vse svoje navdihe “muze” črpam iz domačega okolja in v njem tudi delujem je TOTINIMAS nabor začetnic imen mojih najbližjih. Zato velikokrat rečem družinska umetnost. Sem avtorica petnajstih samostojnih razstav in dveh skupinskih. Vsako leto prirejam avtorsko razstavo z določeno tematiko. Ponosna mentorica mnogim učencem in študentom, s katerimi smo osvajali mednarodne nagrade in uspešno opravili sprejemne izpite. Sem inštruktorica, vodja tečajev in delavnic, organizatorka dogodkov in likovnih udejstvovanj, sem občasna varuhinja otrok in animatorka, oblikovalka. Večinoma, delam avtorska dela, nekatera pa, kot priložnostna dela – ODD. Za mano je nešteto uspehov in priznanj. Po rojstvu otrok in obdobju, ki sem ga namenila izključno ustvarjanju, priložnostnim delom in dvigovanju otrok, sem sedaj v nenehnem iskanju redne zaposlitve. In ker pod našim nebom pravijo, da kulture, likovne umetnosti ne potrebujemo oz. jo v minimalizmu, je ta pot zame toliko težja.

Totinimas Unikatna Tržnica

V procesu ustvarjanja in snovanja izdelkov je moj poglavitni izziv ilustracija, temu sledi nabor likovnih tehnik in bogastvo barvnih palet. Stik z naravnimi materiali in ohranjanje njihove naravne lepote ter postopne obdelave je končni cilj. Ni tehnike in prav tako ni materiala in vizije, katero ne bi znala realizirati, bodisi, da gre za izvedbo osebnih predmetov, dekorativnih izdelkov, daril.

[title indent=”0″][/title]

Pokukajte v kreativen in pester Majin svet …

[button color=”primary” size=”medium” url=”http://www.unikatnatrznica.si/trgovina/totinimas/” target=”blank”] Trgovinica TOTINIMAS [/button]

Totinimas Unikatna Tržnica

One thought on “Totinimas – Maja Korade Šobar

Dodaj odgovor