O avtorju:

Moja zgodba o Mila Vila

Sem Maja Cankar, aromaterapevtka in ljubiteljica narave

Razlog zakaj sem začela razmišljati o svojih izdelkih


Ko se v roke dobila prvo eterično olje, me je čisto prevzelo. Najbolj sem sem bila navdušena nad vonjem in  njegovo učinkovitostjo. To olje me je tako navdušilo, da sem potem kmalu imela več eteričnih olj. Začela so me zelo zanimati, saj sem želela spoznati njihovo delovanje, predvsem se pa bolj prepričati o varni uporabi. 

Pa se je zgodilo, da sem se vpisala na tečaj aromaterapije. In šele takrat se je moje aromatično popotovanje zares začelo. Tako sem bila vesela in navdušena in polna znanja, da sem začela sanjati o svojih lastnih izdelkih. 

Ko sem zaključila tečaj, sem se odločila, da naredim še NPK Aromaterapevt in tako sem se še malo približala tej svoji želji. Nato je nastopil čas korone, a mene ni kaj veliko ustavilo. 

Ugotovila sem, da odkar uporabljam eterična olja, sintetični vonji v čistilih, parfumih in izdelkih za nego telesa smrdijo. 

Zato sem se prijavila na tečaj, kjer sem spoznala osnove kozmetike in tudi tukaj pridobila nova znanja. Takrat mi je pa postalo kristalno jasno, da je čas, da si zamislim in začnem kreirati svoje lastne izdelke. Razmišljala sem tako, da mora biti izdelek preprost, nezahteven in široko uporaben. 

In tako sem začela razvijati kopalno sol, ki je enostaven izdelek, a jo lahko uporabiš na več načinov. Želja me je gnala naprej in prišla sem do tega, da bi kopalne soli tudi prodajala. Urediti je bilo potrebno kar nekaj stvari, da je stvar zaživela. Leta 2022 sta tako nastali 2 kopali soli, ki te z vonjem očarata in privedeta do boljšega počutja. 

To je bil zame kar velik korak, da sem si dala to in izpeljala do konca. 

In danes sem še posebej ponosna nase, ker ti lahko pokažem novo milo Vila sonca Zarja. Na voljo je že v Unikatni tržnici, kjer ga lahko kupiš.

Dodaj odgovor