Rjavo-beli uhani s teksturo

22.00 

Ročno izdelani keramični uhani in obesek
Velikost: pravokotne oblike širina uhanov 10mm in dolžina 40mm,
širina obeska 22mm in dolžina 42mm.
Material: bela in rjava glina, brezbarvna glazura
Nošenje: antik kavelj za uhan in ketnica za obesek
Zapiranje: s plastičnim zaključkom
Vključeno darilno pakiranje

Report Abuse
Category:

Opis

Dopolnite svoj edinstven videz z ročno izdelanimi uhani. Keramični uhani so nežen modni dodatek za vsa dekleta in ženske. Ustvarjeni so iz dveh barv glin (bele in rjave). Izdelek je dvakrat žgan na temperaturi nad 1000°C.

Vražja pekarna

Pod znamko Vražja pekarna se predstavljava Meta in Tomaž. Najini unikatni izdelki so ročno izdelani iz gline ali lesa. V trgovini najdete umetniško in uporabno keramiko zase in svoj dom.

More Products from Vražja pekarna

Pravila pošiljanja

Izbrane izdelke pošljemo v 3-5 delovnih dneh od prejema plačila po predračunu, ki bo poslan na vaš elektronski naslov. Stroške pošiljanja plača kupec po aktualnem ceniku Pošte Slovenije. Pri izdelkih nad 30 eurov je poštnina brezplačna.

Pravila vračila izdelkov

V kolikor izdelek ni takšen, kakršnega ste pričakovali, me prosim v treh dneh od prejema izdelka pisno obvestite po elektronski pošti (vrazjapekarna@gmail.com). Rok začne teči en dan po datumu prevzema paketa. Vračilo je možno po pošti na stroške pošiljatelja. Izdelek mora biti nepoškodovan in brez znakov uporabe. Plačilo vrnem (samo v vrednosti izdelka), ko dobim vrnjenega in vidim, da je v prvotni obliki in nepoškodovan.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Po oddaji naročila po elektronski pošti prejmete predračun. Naročilo lahko prekličete v 24 urah od oddaje naročila.

Morda vam bo prav tako všeč…