Komplet obesek in uhani

21.00 

Ročno izdelani keramični uhani in obesek
Velikost: širina uhanov 10-15mm, širina obeska okoli 40mm
Material: različne gline, raznobarvne glazure
Nošenje: žebljiček za uhan in ketnica za obesek
Zapiranje: uhan s plastičnim ali kovinskim zaključkom,
ketnica z magnetom ali običajnim zapiralom
Vključeno darilno pakiranje

Report Abuse
Categories:,

Opis

Dopolnite svoj edinstven videz z ročno izdelanim kompletom unikatno poslikanih uhanov in obeska. Ročno izdelani keramični uhani in obesek so nežen modni dodatek za vsa dekleta in ženske. Ustvarjeni so iz različnih barv glin z raznobarvnimi glazurami, kar omogoča neskončne možnosti kombinaranja. Vsi izdelki so dvakrat žgani na temperaturah nad 1000°C. Ob naročilu navedite izbrano barvo izdelka oz. kompleta in vrsto zapiranja. Minimalno barvno odstopanje od fotografije je mogoče. 1. Rdeče-oranžen (bela glina, oker glazura z rdečimi in oranžnimi pikami, antik ketnica) 2. Črn (rjava glina, črna glazura, antik ketnica) 3. Rumen (bela glina, rumena glazura z rdečimi, oranžnimi in zelenimi pikami, srebrna ketnica)

Vražja pekarna

Pod znamko Vražja pekarna se predstavljava Meta in Tomaž. Najini unikatni izdelki so ročno izdelani iz gline ali lesa. V trgovini najdete umetniško in uporabno keramiko zase in svoj dom.

More Products from Vražja pekarna

Pravila pošiljanja

Izbrane izdelke pošljemo v 3-5 delovnih dneh od prejema plačila po predračunu, ki bo poslan na vaš elektronski naslov. Stroške pošiljanja plača kupec po aktualnem ceniku Pošte Slovenije. Pri izdelkih nad 30 eurov je poštnina brezplačna.

Pravila vračila izdelkov

V kolikor izdelek ni takšen, kakršnega ste pričakovali, me prosim v treh dneh od prejema izdelka pisno obvestite po elektronski pošti (vrazjapekarna@gmail.com). Rok začne teči en dan po datumu prevzema paketa. Vračilo je možno po pošti na stroške pošiljatelja. Izdelek mora biti nepoškodovan in brez znakov uporabe. Plačilo vrnem (samo v vrednosti izdelka), ko dobim vrnjenega in vidim, da je v prvotni obliki in nepoškodovan.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Po oddaji naročila po elektronski pošti prejmete predračun. Naročilo lahko prekličete v 24 urah od oddaje naročila.

Morda vam bo prav tako všeč…