OTROŠKI DARILNI KOMPLET

24.00 

Luškano darilo za otroka.

Na zalogi

Report Abuse
Categories:, , , ,

Opis

Darilno komplet vsebuje: – ročno kvačkano volneno kapo v rdečo-beli kombinaciji. V notranjosti je podložena z flisom in na vsaki strani ima dodaten ušesni del, ki ga krasijo luškani snežaki, da ne zebe v ušesa. Kapa ima veliiik bel cof iz bele volne. Mere: 48cm obseg in v višino meri 22cm (z ušesnim predelom). – čokolado z veliiikimi lešniki. Vse je lično zapakirano v belo darilno škatljo t pentljo. POMEMBNO: plačilo je možno izvesti samo preko PREDRAČUNA, ki ga osebno pošljem na vaš email! V moji trgovini plačilo z odkupnino ni mogoče. Strošek poštnine je 3,50€ + cena izdelka. Hvala za razumevanje! 🙂

Magična Kvačka

Bibidi babidi bu – kvačkani unikanti izdelki so tu!
Sem ustvarjalka, ki se ukvarja s kvačkanjem iz različnih materialov. Med mojimi izdelki niso samo modni dodatki ampak lahko tudi najdete razne dekorativne dodatke za dom. Če ne nejdete izdelka v vaši barvi in obliki me kontaktirajte in oblikovala bom izdelek po vaših željah.
Vabljeni na ogled in nakup!

More Products from Magična Kvačka

Pravila pošiljanja

Odpošljem v roku 3-5 dni.

Pravila vračila izdelkov

Izdelek lahko vrnete v roku 7 dni od prejema na vaše stroške. Izdelek mora biti nepoškodovan in brez znakov uporabe. Plačilo vrnem, ko dobim izdelek vrnjen in vidim, da resnično ni bil uporabljen.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Naročilo lahko prekličete v 24urah od oddaje naročila.

Morda vam bo prav tako všeč…

DARILNI KOMPLET
20.00 
Sale! -17%