DARILO zanjo

19.50 

Čudovito darilo, ki vsebuje ročno kvačkan obesek v obliki srca in lesen okvir za fotografijo.

Na zalogi

Report Abuse
Categories:, , , , , Tag:

Opis

Čudovito darilo za vašo boljšo polovico, prijateljico ali ljubljeno osebo! Darilni paket vsebuje: 1. Ročno kvačkan obesek iz bombažnega materiala v obliki srca. Na sredini je lesena okrogla ploščica na katero ročno vgraviram IME po izbiri. 2. Lesen okvir za fotografijo, ki se ga da obesiti v obliki srca. Vse lepo zapakiram v rdečo darilno embalažo s pentljico. Ime katerega želite, da vgraviram mi napišite v okence ”dodatna navodila, opombe ob naročilu”, ki se pokaže, ko vpisujete svoje osebne podatke na koncu nakupa. POMEMBNO: plačilo je možno izvesti samo preko PREDRAČUNA, ki ga osebno pošljem na vaš email! V moji trgovini plačilo z odkupnino ni mogoče. Strošek poštnine je 3,50€ + cena izdelka. Hvala za razumevanje! 🙂

Magična Kvačka

Bibidi babidi bu – kvačkani unikanti izdelki so tu!
Sem ustvarjalka, ki se ukvarja s kvačkanjem iz različnih materialov. Med mojimi izdelki niso samo modni dodatki ampak lahko tudi najdete razne dekorativne dodatke za dom. Če ne nejdete izdelka v vaši barvi in obliki me kontaktirajte in oblikovala bom izdelek po vaših željah.
Vabljeni na ogled in nakup!

More Products from Magična Kvačka

Pravila pošiljanja

Odpošljem v roku 3-5 dni.

Pravila vračila izdelkov

Izdelek lahko vrnete v roku 7 dni od prejema na vaše stroške. Izdelek mora biti nepoškodovan in brez znakov uporabe. Plačilo vrnem, ko dobim izdelek vrnjen in vidim, da resnično ni bil uporabljen.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Naročilo lahko prekličete v 24urah od oddaje naročila.

Morda vam bo prav tako všeč…

DARILO zanj
19.50 
DARILO zanjo
19.50 
DARILO zanjo
19.50 
DARILNI KOMPLET
20.00 
Sale! -17%