Dišavnik 5 ml z eteričnimi olji

6.00 

Steklen dišavnik volumna 5 ml napolnjen z eteričnimi olji

Report Abuse
Categories:, ,

Opis

Steklen dišavnik napolnjen z eteričnim oljem sivke zdestiliranim iz naše domače sivke, lahko pa tudi po želji iz eteričnim oljem , katere imamo na trenutno na zalogi. Lahko se uporabi za odišavljenje notranjosti avtomobila, delovnega ali bivalnega prostora, mogoče tudi kot obesek za božično smreko. Lahko kot darilo ali osebno razvajanje.

V grlu stekleničke je plastičen tulec, katerega pred uporabo odtranimo, lesen zamašek pa namestimo nazaj na stekleničko. Če vam bi bil vonj premočan, plastičen vložek naluknjajte z šivanko in ga namestite nazaj v stekleničko.

Naj vam diši

Pravila pošiljanja

Naročeni izdelki se pošiljajo po običajni pošti Pošte Slovenije na naslovnikov naslov. Račun se pošlje preko e pošte na naročnikov  e račun. Stroški pošiljanja: -do 250 g: 1,5€ -nad 250 g: 2,5€ Pri naročilu nad 80€ je pošiljanje brezplačno!      

Pravila vračila izdelkov

V primeru reklamacije, kupec obvesti prodajalca z razlogom reklamacije in se z njim dogovori o vrnitvi izdelka. Kupcu se v dogovoru z prodajalcem povrne znesek nakupa na kupčev transakcijski račun ali pa zahteva nov izdelek.