Divja jagoda

30.00 

Ogrlica Divja jagoda iz epoxi smole, s pravim cvetom jagode in lističi rdečega zlata.

Report Abuse
Category:

Opis

Ogrlica Divja jagoda iz epoxi smole, s pravim cvetom jagode in lističi rdečega zlata je nežen a ravno prav nenavaden kos nakita, ki spominja na pomlad, svetoče jagode in pričakovanje sočnih plodov.

Obesek je narejen iz epoksidne smole, veričica in dodatki pa iz nerjavečega, antialergenega jekla. Dolžina veričice je 64sm, dolžina samega obeska pa je 7cm.

Proli Handmade

Živijo, sem Polona in za imenom Proli Handmade se skriva moja mala zakladnica nakita iz epoksidne smole. Tu boste našli nenavadne kose za različne priložnosti, nekatere majhne, enostavne, spet druge večje, barvite, bolj vpadljive. V nakit so vdelani različni materiali, kot so suhe rože in listje, bleščice, školjke, razne barve in mnogo drugega, kar nakit spremeni v nekaj nenavadenega, novega in vam s tem doda iskrico pozitive v vsak dan.

More Products from Proli Handmade

Pravila pošiljanja

Izdelek bo odposlan 3 - 5 dni po prejetju plačila, v primeru praznikov pa prvi možni delovni dan.

Pravila vračila izdelkov

V primeru nezadovoljstva me prosim najprej kontaktirajte preko emaila. Vračila možna v roku 10 dni od prejetja izdekla v kolikor izdelek ne ustreza opisu, na vaše stroške. Izdelek mora biti nepoškodovan in brez znakov uporabe. Plačilo vam vrnem, ko prejmem izdelek nazaj in vidim, da je v prvotni obliki, nepoškodovan. Izjema so artikli, ki so kakorkoli izdelani po naročilu, za te vračilo ni mogoče.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Preklic naročila je možen v 24 urah po potrditvi naročila. Če je bil izdelek že odposlan, preklic ni več mogoč. Pri večini ogrlic je s predhodnim dogovorom in manjšim doplačilom možna zamenjava jeklene verižice za trakec (ali obratno), informacije o tem lahko prejmete preko maila.