Dvojno pakiranje eterično olje sivka in obesek za avto

15.00 

Dvojno pakiranje našega sivkinega eteričnega olja z obeskom za avto.
Sivko, iz katere sami pridobimo eterično olje vzgajamo in obdelujemo samo ročno in brez kakršnih koli kemičnih pripravkov. Sama lega rastišča je na izredno sončni legi, v zimskem času pa tudi ponavadi z nizkimi temperaturami, zato so naše rastline zelo odporne in zato imajo v sebi nekaj več!
Zakaj dvojno pakiranje?
Eno stekleničko lahko uzporabiteza potrebe v stanovanju, kot je odišavljane prostorov, perila v omarah ali v pralnem stroju, uživanje v kopalni kadi in še in še.
Drugo pa lahko imate ves čas v avtu in vsakič ko se usedete v avto, na obesek kapnite 3-4 kapljice eteričnega olja in vožnja bo potem zagotovo prijetnejša
V ceni je vključena tudi dostava

Report Abuse
Categories:,

Pravila pošiljanja

Naročeni izdelki se pošiljajo po običajni pošti Pošte Slovenije na naslovnikov naslov. Račun se pošlje preko e pošte na naročnikov  e račun. Stroški pošiljanja: -do 250 g: 1,5€ -nad 250 g: 2,5€ Pri naročilu nad 80€ je pošiljanje brezplačno!      

Pravila vračila izdelkov

V primeru reklamacije, kupec obvesti prodajalca z razlogom reklamacije in se z njim dogovori o vrnitvi izdelka. Kupcu se v dogovoru z prodajalcem povrne znesek nakupa na kupčev transakcijski račun ali pa zahteva nov izdelek.