French Country kuhinjska napa tapecirana s pravim usnjem – dimenzije po meri.

Trgovina:  dddesign.si
0 od 5

Unikatna kaminska napa za stensko montažo. Zunanje ohišje je izdelano iz lesa in prevlečeno s 100% naravnim usnjem. Barva ohišja, usnja in okrasnih antičnih konzol po naročilu.

INFO: info@dddesign.si  Tel.: 030 360 032


  Pošljite vprašanje ustvarjalcu
Izdelek bo odposlan 6-8 tednov

Opis

Naše lesene kuhinjske nape so ročno izdelane v sodelovanju našega podjetja DDDesign.si (usnjeni izdelki od leta 1970), s podjetjem Rustika Masiva.si (lesene kuhinje od leta 2004).

Zunanjost nape: Les in 100% naravno usnje s površino, ki se enostavno čisti.
Zakaj 100% naravno usnje?
Ker je ognjevarno.
Usnje je seveda le koža, koža pa je polna por, ki absorbirajo vlago. Ko je živalska koža pobrana, kljub temu, da je ločena od telesa, ta absorpcijska sposobnost ostane nedotaknjena. Po strojenju ima lahko usnje tudi do 25 % maščobe, kar je še en razlog, da prenese vročino.

Puhalna enota: Nerjaveče jeklo, LED luči, 600 m3 / h

Dim.: Š109 x V62 (s konzolama 77) x G50

Namestitev: min. 70 cm nad kuhalno ploščo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “French Country kuhinjska napa tapecirana s pravim usnjem – dimenzije po meri.”

Politika pošiljanja

Podjetje D.D.Design d.o.o. posluje v skladu z Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu ( ZEPT ) in na njegovi podlagi sprejetimi predpisi.

Splošni pogoji spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ( ZV Pot ), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

DOSTAVA

Ponudnik bo blago dostavil na dogovorjeni naslov in v roku, določenim za dostavo.

OSEBNI BREZPLAČNI PREVZEM: Prečna ulica 4, 1230 Domžale - po predhodni najavi!

CENE

Vse cene so v evrih ( EUR ). Podjetje ni zavezanec za DDV, zato DDV na računu ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV. Cene ne vsebujejo stroškov dostave. Ponudnik si pridržuje pravico do spreminjanja cen brez predhodnega obvestila. Časovno omejene akcije in promocije veljajo na dan oddaje naročila.

Politika vračil

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO BLAGA

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za odstop. Rok začne teči naslednji dan po prevzemu blaga. Strošek vračila blaga bremeni potrošnika. Blago mora vrniti podjetju najkasneje v 30 dneh od sporočila o odstopu.

Navedena pravica ne velja za blago, ki je bilo izdelano po natančnih navodilih potrošnika.

Politika preklica/vračila/zamenjave

ODVEZA ODGOVORNOSTI

Pridržujemo si pravico do odstopa od izvedbe naročila v primerih, ko naročeni izdelki niso več dobavljivi, če ugotovimo plačilno rizičnost kupca, v kolikor naročilnica ni pravilno izpolnjena ali v kolikor bi prišlo do očitne napake v ceniku.

Spletna trgovina dddesign si pridržuje pravico, da lahko zavrne naročilo, za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji in podatki, s katerimi razpolaga, ne more izvesti. V kolikor bi kupec že plačal po predračunu, se mu v tem primeru vso kupnino, vključno s stroški dostave, nakaže naslednji delovni dan.

PRITOŽBE IN SPORI

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov.
Pritožba se odda preko e-poštnega naslova info@dddesign.si
Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo in obveščal kupca o nadaljnjem poteku postopka.

IZVENSODNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV

Skladno z zakonskimi normativi, D.D.Design d.o.o. ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

D.D.Design d.o.o., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju RS, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS).

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Uredbe (EU) št. 524/2013
Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

splošne poizvedbe

Povpraševanja še ni.