Hidrolat “Sivka” 500 ml

8.00 

Hidrolat sivke v 500 ml steklenici ali plastenki s pršilko

Report Abuse
Categories:,

Opis

Hidrolati so pribljižno 0,5% raztopina hlapnih snovi iz rastline. Naša sivka, iz katere destiliramo eterično olje in hidrolat, raste v nasadu, ki je v strmini, kar onemogoča strojno obdelavo, po drugi strani pa je celodnevno osončena in ima zato nekaj več. Za sam nasad smo v fazi pridobivanja eko certifikata, posledično ga pridobijo tudi produkti iz nje, za sam certifikat pa nismo spremenili nič v pridelavi in predelavi in bo samo potrditev našega večletnega dela.

Posebnost naše pridelave je tudi to, da mi sivko sušimo in jo destiliramo, kadar potrebujemo eterično olje ali hidrolat, tako da so naši izdelki vedno svežo destilirani.

Sam hidrolat se predvsem uporablja kot odganjalec mrčesa, je tudi rahlo razkužilo in analgetik, lahko se uporablja kot osvežilec zraka, tonik za obraz, zmanjša razdražljivost kože in še in še .

Pravila pošiljanja

Naročeni izdelki se pošiljajo po običajni pošti Pošte Slovenije na naslovnikov naslov. Račun se pošlje preko e pošte na naročnikov  e račun. Stroški pošiljanja: -do 250 g: 1,5€ -nad 250 g: 2,5€ Pri naročilu nad 80€ je pošiljanje brezplačno!      

Pravila vračila izdelkov

V primeru reklamacije, kupec obvesti prodajalca z razlogom reklamacije in se z njim dogovori o vrnitvi izdelka. Kupcu se v dogovoru z prodajalcem povrne znesek nakupa na kupčev transakcijski račun ali pa zahteva nov izdelek.