Komplet obesek in viseči uhani

22.00 

Ročno izdelani keramični uhani in obesek Velikost: širina uhanov okoli 20mm, širina obeska okoli 40mm Material: različne gline, raznobarvne glazure Nošenje: kavelj za uhan in ketnica za obesek Zapiranje: s plastičnim zaključkom Vključeno darilno pakiranje

Opis

Dopolnite svoj edinstven videz z ročno izdelanim kompletom unikatno poslikanih uhanov in obeska. Ročno izdelani keramični uhani in obesek so nežen modni dodatek za vsa dekleta in ženske. Ustvarjeni so iz različnih barv glin z raznobarvnimi glazurami, kar omogoča neskončne možnosti kombinaranja. Vsi izdelki so dvakrat žgani na visokih temperaturah (nad 1000°C). Ob naročilu navedite izbrano barvo izdelka oz. kompleta. Minimalno barvno odstopanje od fotografije je mogoče. 1. Modri (bela glina, temno modra glazura, srebrni kavlji in ketnica) 2. Beli (rjava glina, bela glazura, srebrni kavlji in ketnica) 3. Turkizni (bela glina, turkizna glazura, srebrni kavlji in ketnica) 4. Črni (bela glina, črna glazura, antik kavlji in ketnica) 5. Rdeči (rjava glina, rdeča glazura, antik kavlji in ketnica)

Vražja pekarna

Pod znamko Vražja pekarna se predstavljava Meta in Tomaž. Najini unikatni izdelki so ročno izdelani iz gline ali lesa. V trgovini najdete umetniško in uporabno keramiko zase in svoj dom.

Več izdelkov USTVARJALCA Vražja pekarna

Vprašanja in odgovori

You are not logged in

Morda vam bo prav tako všeč…

USTVARJALEC: Vražja pekarna