Komplet posodic Cuisine Maison

49.00 

pločevinaste doze (1x pravokotna, 2x okrogla) in banjica v country stilu
(opis in mere so spodaj v Opisu izdelka)

Na zalogi

Opis

Komplet pločevinastih posodic CuisineMaison je sestavljen iz:
– 1x ovalna pločevinasta banjica (29 x 14 x 15 cm) za lončke z zelišči, šampone v kopalnici ali kaj po vaši domišljiji
– 1x pravokotna pločevinka (11 x 8 x 20 cm) za kavo, sladkor, slaščice, gumbe, kovance…
– 2x okrogla pločevinka (v=14 cm, fi=9 cm) za kavo, sladkor, slaščice, gumbe, kovance…

FaMe Unikati

Sva par, ki v majhni delavnici ustvarjava vsak na svoji strani pulta.
Ob nenehni borbi za taboljši penzl, barvo in dilco neizmerno uživava, včasih celo poslušava mnenje drug drugega,
sigurno pa sva si edina v želji, da najini izdelki razveselijo še koga drugega.
FaMe Unikati spadajo v kategorijo *Home decor z uporabno vrednostjo*, izdelani in okrašeni so s pomočjo različnih tehnik
(decoupage, servetna tehnika, stencil/šablone, pittorico, shabby chic, pirografija, inchies, mozaik, recycle/reuse,…),
barvani z okolju prijaznimi barvami in laki na vodni osnovi, veliko lesenih polizdelkov je narejenih doma.

Možna je izdelava personaliziranih daril po vaših željah.

Fadil Tači
Osebno dopolnilno delo pod zap. št. 12468
Davčna številka: 50658859
Nisem zavezanec za DDV (po določbi prvega odstavka 94. člena ZDDV-1).

More Products from FaMe Unikati

Pravila pošiljanja

Možen osebni prevzem izdelkov na relaciji Trebnje - Ljubljana (po dogovoru). Stroške eventualnega pošiljanja plača kupec (po aktualnem ceniku Pošte Slovenije). Izdelki iz zaloge so poslani v 1-2 delovnih dneh od prejema plačila predračuna na transakcijski račun. Pošiljanje "po povzetju" ni možno, zaradi nerednega prevzemanja pošiljk. Hvala za razumevanje.

Pravila vračila izdelkov

Kupec ima pravico, da v 14 dneh od prevzema artiklov prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok začne teči en dan po datumu prevzema paketa. Odstop od pogodbe kupec sporoči na e-naslov prodajalca: fame.unikati@gmail.com V tem primeru kupec prejeti artikel najkasneje v roku 14 dni od poslanega sporočila o odstopu od nakupa na svoje stroške nepoškodovanega vrne osebno ali po pošti na naslov prodajalca: Fadil Tači, Praproče 7, 8210 Trebnje. Kupec nima pravice do odstopa od pogodbe pri pogodbah, katerih predmet je artikel, ki je bil izdelan po natančnih navodilih kupca, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, ali artikel, ki je bil že uporabljen in iz higienskih razlogov ni primeren za nadaljnjo prodajo. Če kupec odstopi od te pogodbe, mu prodajalec brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najpozneje v 14 dneh od dneva prejetja obvestila o odstopu od te pogodbe povrne vsa prejeta plačila, vključno s prvotno zaračunanimi stroški dostave (razen dodatnih stroškov zaradi izbire vrste dostave, ki ni cenovno najugodnejša ponujena standardna oblika dostave s strani prodajalca). Tako povračilo prodajalec izvede z enakim plačilnim sredstvom, kakor je bilo uporabljeno pri izvedbi prvotne transakcije, razen če je izrecno dogovorjeno drugače; v nobenem primeru pa zaradi tega povračila kupec ne nosi nikakršnih stroškov. Prodajalec lahko zadrži plačilo, dokler ne prejme vrnjenega blaga.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Po oddaji naročila prejme kupec predračun po elektronski pošti. V tej fazi naročila ima kupec s telefonskim klicem ali povratnim elektronskim sporočilom v roku ene ure možnost preklicati naročilo. Če je dobavna doba zelo dolga in kupec ne želi čakati, lahko kupec to sporoči prodajalcu, ki bo artikel odstranil iz naročila in vrnil kupcu morebitna že vplačana sredstva, ostale artikle iz naročila pa bo po izbiri kupca, ali dobavil, ali pa celotno naročilo storniral. Zaradi ročne izdelave izdelkov se ob morebitnem večjem številu hkrati oddanih naročil lahko dobavni rok podaljša.

Morda vam bo prav tako všeč…