Kopalna sol Ogenj 100g

5.20 

Poživljujoča kopalna sol Ogenj je mešanica treh vrst soli in s tem prava eksplozija koristnih naravnih mineralov. Vsebuje kakavovo maslo, ki pomaga ohranjati prožnost kože. Zato je posebno primerna za nego suhe in puste kože.

Report Abuse
Categories:, , , , ,

Opis

Kopalna sol Ogenj je mešanica treh vrst soli: nerafinirane morske soli, himalajske soli in indijske črne soli. Vsebuje koristne naravne minerale, ki se med kopanjem skozi kožo absorbirajo v telo. Vonj se naslanja na naravno dišavo sladke vanilje, eterična olja sladke pomaranče, limonske trave in črnega popra delujejo poživljajoče in krepijo živčni sistem. Olje grozdnih pešk preprečuje izsuševanje kože, zato bo po kopanju koža mehka in voljna. Kopalna sol Ogenj je primerna za vse vrste kože, najbolj pa za suho in utrujeno kožo…

Navodilo za uporabo: približno dve jedilni žlici kopalne soli raztopite v pod tekočo toplo vodo in uživajte v poživljujoči kopeli.

Masa soli je 100g.

Sestavine (INCI): Sodium Chloride, Theobroma Cacao, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Parfume, Polysorbate 80, Cymbopogon Flexuosus Oil, Piper Nigrum Fruit Oil, Limonene*, Citral*, Geraniol*, Linalool* (*naravna sestavina eteričnega olja)

Quinta essentia

Misleci starega in srednjega veka so verjeli, da so vse snovi sestavljene iz štirih osnovnih elementov: zemlje, zraka, ognja in vode, ki so v vsaki snovi združeni v različnih kombinacijah in razmerjih. Vsem snovem pa naj bi bila skupna vseprisotna prasnov, materia prima, ki ni materialna. Poleg štirih snovnih elementov obstaja torej še najpomembnejši, peti element. Aristotel ga je poimenoval eter, element zvezd, včasih pa ga imenujejo tudi Logos, Beseda ali Razum. V alkimistični praksi je bil to kamen modrosti, srednjeveška filozofija pa ga je imenovala Quinta essentia – peta bit, peti žmoht. Osnovna predpostavka zgodnjih znanstvenikov je bila, da je mogoče spremeniti en element v drugega in prav Quinta essentia naj bi nosila skrivnost tega mehanizma. Z njo, so menili, bi lahko spreminjali navadno železo v čisto zlato…

Naravna kozmetika Quinta essentia se seveda povsem zanaša na moderno kemijsko znanost. No, skoraj povsem. Za žmoht smo po zgledu starih mistikov tudi mi dodali ščepec alkimije, ki izdelkom dodaja nekaj čarobnega. Če jih boste vzljubili, boste to čarobnost gotovo občutili tudi sami.

 

More Products from Quinta essentia

Pravila pošiljanja

Naročene izdelke Quinta essentia lahko plačate po e-računu, ki ga pošljemo na vaš elektronski naslov.

Dostava je po ceniku pošte slovenije.

Za nakupe nad 40€ je poštnina brezplačna. Spletna trgovina avtomatično doda poštnino pri vsakem nakupu. Če vrednost izdelkov Quinta essentia v vašem naročilu presega 40€, je ne bomo obračunali.

Pravila vračila izdelkov

Po ZVPot ima potrošnik pravico, da blago vrne, trgovcu pa ob tem ni dolžan navesti razloga. Transportne stroške vračila v takem primeru prevzame potrošnik sam. Blago je dolžan vrniti v roku tridesetih (30) dni od prejema blaga na naslov prodajalca. Vrnjeno blago mora biti nepoškodovano, nerabljeno in v originalni embalaži. Če je kupec odstopil od pogodbe, mu prodajalec vrne kupnino za vrnjeno blago najkasneje v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu pogodbe. Pri vračilu blaga je potrebno navesti TRR, kamor se bo izvedlo vračilo kupnine.