Akcija!

KOZMETIČNA TORBICA

10.00 

Ročno kvačkana kozmetična torbica! 100%UNIKAT 100% ROČNO DELO

Na zalogi

Opis

Ta čudovita kozmetična torbica je posebna. Zakaj? Zato, ker je narejena iz plastičnih vrečk za enojno uporabo in je reciklirana. Že preveč je plastike na svetu zato je edino prav, da jo poskusimo čim dlje obdržati v uporabi.

Torbica je odporna in jo zato lahko uporabljamo več let. Ima podlogo barvi in je pralna (na najmanjši temperaturi obrnjeno navzven). Zapira se z močnim ježkom. Na sprednji strani ima hudomušen napis Girl gang.

Odlično darilo zanjo! <3

MATERIAL: bombaž, bombažna preja, reciklirana plastika. VELIKOST; Dolžina:34cm Višina:21cm

Možno tudi kot darilo v darilnem paketu (bela darilna škatlica z pentljico). – DOPLAČILO 2.00€.  V kolikor bi žeželi darilni paket to zapišite v opombah pri koncu nakupa.

‼️POMEMBNO‼️:

*plačilo je možno izvesti samo preko PREDRAČUNA, ki ga osebno pošljem na vaš email! V moji trgovini plačilo z odkupnino ni mogoče.

*Strošek poštnine je 3,50€ + cena izdelka.

Hvala za razumevanje! 🙂

Magični Unikatki

Bibidi babidi bu – unikatni izdelki so tu!

Sem ustvarjalka, ki se ukvarja s kvačkanjem  in ustvarjanjem iz različnih materialov. Med mojimi izdelki niso samo modni dodatki ampak lahko tudi najdete razne dekorativne dodatke za dom. Če ne nejdete izdelka v vaši barvi in obliki me kontaktirajte in oblikovala bom izdelek po vaših željah.

Splošni pogoji poslovanja so dostopni na tej povezavi: https://www.dropbox.com/s/cl54xf9c83lcgeh/SPLO%C5%A0NI%20POGOJI%20POSLOVANJA.pdf?dl=0

Vabljeni na ogled in nakup!

Več izdelkov USTVARJALCA Magični Unikatki

Vprašanja in odgovori

You are not logged in