Akcija!

KOZMETIČNA TORBICA

10.00 

Ročno kvačkana kozmetična torbica! 100% UNIKAT 100% ROČNO DELO

Na zalogi

Report Abuse
Category:Tag:

Opis

Ta čudovita kozmetična torbica je posebna. Zakaj? Zato, ker je narejena iz plastičnih vrečk za enojno uporabo in je reciklirana. Že preveč je plastike na svetu zato je edino prav, da jo poskusimo čim dlje obdržati v uporabi. Torbica je odporna in jo zato lahko uporabljamo več let. Ima podlogo v črni barvi in je pralna (na najmanjši temperaturi obrnjeno navzven). Zapira se z zelo močnim ježkom. Spredaj ima lep lesen detajl. Odlično darilo zanj ali zanjo! <3 MATERIAL: bombaž, bombažna preja, reciklirana plastika, les. VELIKOST; Dolžina:25cm Višina:19cm

 
Možno tudi kot darilo v darilnem paketu (bela darilna škatlica z pentljico). – DOPLAČILO 2.00€.  V kolikor bi žeželi darilni paket to zapišite v opombah pri koncu nakupa.

POMEMBNO: plačilo je možno izvesti samo preko PREDRAČUNA, ki ga osebno pošljem na vaš email! V moji trgovini plačilo z odkupnino ni mogoče. Strošek poštnine je 3,50€ + cena izdelka. Hvala za razumevanje! 🙂

Magična Kvačka

Bibidi babidi bu – kvačkani unikanti izdelki so tu!
Sem ustvarjalka, ki se ukvarja s kvačkanjem iz različnih materialov. Med mojimi izdelki niso samo modni dodatki ampak lahko tudi najdete razne dekorativne dodatke za dom. Če ne nejdete izdelka v vaši barvi in obliki me kontaktirajte in oblikovala bom izdelek po vaših željah.
Vabljeni na ogled in nakup!

More Products from Magična Kvačka

Pravila pošiljanja

Odpošljem v roku 3-5 dni.

Pravila vračila izdelkov

Izdelek lahko vrnete v roku 7 dni od prejema na vaše stroške. Izdelek mora biti nepoškodovan in brez znakov uporabe. Plačilo vrnem, ko dobim izdelek vrnjen in vidim, da resnično ni bil uporabljen.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Naročilo lahko prekličete v 24urah od oddaje naročila.