Leseni obesek z etno motivom

15.00 

Obesek na leseni osnovi z belokranjskim motivom.

Report Abuse
Categories:, , , , ,

Opis

Obesek je narejen na leseni osnovi in prekrit s steklom. Visi na vrvici iz umetnega usnja, ki se zapenja s karabinom. Na voljo je v dveh barvah: črni in rdeče-modri. Ob naročilu prosim sporočite, katero barvo želite.

Premer obeska: 32mm
Dolšina vrvice: 17,5-23cm
Materiali: les, steklo, umetno usnje
Embalaža: darilna škatlica v naravnih odtenkih

rusalka.jewelry

Unikatni nakit, torbice in ostali modni dodatki.

More Products from rusalka.jewelry

Pravila pošiljanja

Izbrane izdelke pošljem po pošti. Pri izdelkih vrednosti nad 50€ so stroški pošiljanja vključeni v ceno izdelka. Stroške pošiljanja plača kupec po aktualnem ceniku Pošte Slovenije. Možen je tudi osebni prevzem izdelkov v Beli krajini. Izdelki iz zaloge so poslani v 1-3 delovnih dneh.

Pravila vračila izdelkov

Kupec ima pravico, da v 14 dneh od prevzema artiklov prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok začne teči en dan po datumu prevzema paketa. Odstop od pogodbe kupec sporoči na e-naslov prodajalca: rusalka.jewelry@gmail.com. Kupec blago na svoje stroške nepoškodovano vrne osebno ali po pošti na naslov prodajalca: Anja Matkovič, Primostek 25a, 8332 Gradac. Kupec nima pravice do odstopa od pogodbe pri pogodbah, katerih predmet je artikel, ki je bil izdelan po natančnih navodilih kupca, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, ali artikel, ki je bil že uporabljen in iz higienskih razlogov ni primeren za nadaljnjo prodajo. Če kupec odstopi od te pogodbe, mu prodajalec brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najpozneje v 14 dneh od dneva prejetja obvestila o odstopu od te pogodbe povrne vsa prejeta plačila, vključno s prvotno zaračunanimi stroški dostave (razen dodatnih stroškov zaradi izbire vrste dostave, ki ni cenovno najugodnejša ponujena standardna oblika dostave s strani prodajalca). Tako povračilo prodajalec izvede z enakim plačilnim sredstvom, kakor je bilo uporabljeno pri izvedbi prvotne transakcije, razen če je izrecno dogovorjeno drugače; v nobenem primeru pa zaradi tega povračila kupec ne nosi nikakršnih stroškov. Prodajalec lahko zadrži plačilo, dokler ne prejme vrnjenega blaga.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Po oddaji naročila prejme kupec predračun po elektronski pošti. V kolikor se kupec odloči, da odstopa od nakupa, lahko s telefonskim klicem ali povratnim elektronskim sporočilom na rusalka.jewelry@gmail.com v roku enega dne prekliče naročilo.