Makrame podstavek za kozarec

5.00 

Z makrame tehniko ročno izdelan podstavek za kozarce.

Mere: premer 22,5 cm

Cena: 10 EUR( set 2), 5 EUR/kos. V kolikor izberete set 2 podstavkov pišite na e-mail: petra.hadzidaova@gmail.com

ENO KUPIM, ENO PODARIM – v kolikor kupite en izdelek, en izdelek iste vrednosti podarite osebi ali društvu vašega izbora

Opis

Simbolično prinesite malo zime v svojo kuhinjo z uporabo v obliki snežinke ročno izdelanega podstavka za kozarce. Kaj pa veste, morda pa bo celo shladil vašo pijačo!

Izdelan je iz makrame pletene vrvice velikosti 3mm.

Velikost: Premer 22,5 cm

Cena: 10 EUR( set 2), 5 EUR/kos

ENO KUPIM, ENO PODARIM – v kolikor kupite en izdelek, en izdelek iste vrednosti podarite osebi ali društvu vašega izbora

PHcreativeway - osebno dopolnilno delo Petra Hadžidaova

PHcreativeway je mala prodajalnica z veliko vizijo. Je kot malo zrno kreativnega upanja, ki odpira pot v svet ustvarjalnosti.

31 Kakor gorčično zrno je, ki je takrat, ko se vseje v zemljo, manjše od vseh semen na zemlji; 32 ko pa se vseje, raste in postane večje ko vsa zelišča in naredi velike veje, tako da morejo ptice neba prebivati v njegovi senci.« (Mt 13,31–32; EKU)

“Dobra beseda je veliko vredna, stane pa malo”, pravi Gerge Herbert. Z našimi voščilnicami lahko v vsaki situaciji lepo besedo izrečete. Lahko se nekomu zahvalite, mu voščite za rojstni dan, čestitate ob posebni priložnosti ali pa podate spodbudno besedo. Lepe besede so ključ lepega in veselega življenja. Verjemite ljubezen, dobrota in dobra beseda lahko stkejo neuničljive vezi. Tkanje in vezenje pa nam lahko tudi pripomorejo pri ustvarjanju neverjetnih ročnih izdelkov. V naši trgovinici si lahko med drugim ogledate tudi številne makrame izdelke narejene s pomočjo starodavne tehnike vezenja, imenovane makrame.

Sloni na Božjih principih, še posebej radodarnosti. Naš moto je: eno kupim, eno podarim. V kolikor kupite en izdelek bomo en izdelek iste vrednosti podarili osebi ali društvu vašega izbora.

Več izdelkov USTVARJALCA PHcreativeway - osebno dopolnilno delo Petra Hadžidaova

Vprašanja in odgovori

You are not logged in