Akcija!

Mandala: Harmonija

90.00 

Mandala je izdelana z žganjem v les (pirografija).
.
Energijski pomen mandale: V življenju velikokrat lovimo ravnotežje na vseh področjih svojega obstoja. Ko pa ravnotežje dosežemo ali ga za trenutek občutimo, je to kot harmonija zvokov, ki se prepletejo v čudovito glasbo. Vse se postavi na svoje mesto in dve nasprotji lahko ustvarita nekaj edinstvenega.
.
Opis: lesena plošča, topol, 24×25 cm, pirografija.

Report Abuse
Categories:, , Tags:, , ,

Mandala Tempelj

Mandala Tempelj je prostor mojega ustvarjanja. Ime mi je Jana (Pucelj), sem ustvarjalka, joga učiteljica, večna učenka življenja, organizatorka dogodkov, mama in…vse, kar mi življenje prinese.

Zelo rada ustvarjam z rokami in nato izdelke pošljem v svet.

Več o meni in Mandala Temlju najdete tukaj: https://mandala-temple.com/

More Products from Mandala Tempelj

Pravila pošiljanja

Izbrane izdelke pošljem po pošti. Pri izdelkih vrednosti nad 50€ so stroški pošiljanja vključeni v ceno izdelka. Stroške pošiljanja plača kupec po aktualnem ceniku Pošte Slovenije. Možen je tudi osebni prevzem izdelkov v Ljubljana in Grosuplju. Izdelki iz zaloge so poslani v 1-2 delovnih dneh od prejema plačila predračuna na transakcijski račun.

Pravila vračila izdelkov

Ko je izdelek izbran iz zaloge, ima kupec pravico, da v 7 dneh od prevzema izdelka/ov prodajalcu sporoči, da odstopa od dogovora brez navedbe razloga. Rok začne teči en dan po datumu prevzema izdelka/ov. Odločitev o vračilu izdelka/ov kupec sporoči na e-naslov prodajalca: mandala.temple@gmail.com. Ko je izdelek narejen po naročilu kupca ali pa je bil že uporabljen, kupec nima pravice do odstopa od nakupa. Prodajalec vrne kupcu kupnino zmanjšano za avans v roku 14 dni od dneva prejetja sporočila o odstopu. Izdelek/ke kupec nato najkasneje v roku 7 dni od poslanega sporočila o vračilu nepoškodovane vrne osebno ali po pošti na naslov prodajalca: Mandala Tempelj, Jana Pucelj s.p, Maistrova ul. 6, 1290 Grosuplje, na svoje stroške. Prodajalec lahko v obeh primerih zadrži plačilo, dokler ne prejme vrnjenega izdelka/ov.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Po oddaji naročila prejme kupec predračun po elektronski pošti. V kolikor se kupec odloči, da odstopa od nakupa, lahko s telefonskim klicem ali povratnim elektronskim sporočilom na mandala.temple@gmail.com v roku enega dne prekliče naročilo.