Akcija!

Mandala Selection

40.00 

Mandala Selection

Mandala Selection

vsebuje 12 mandal. Vsaka mandala je narejena kot unikatno darilo, piko po piko nanešena na platno akrilna barva.

Mandale sem namenoma pustila neimenovane, saj želi, da si vsak posameznik izbere mandalo, ki ga najbolj pritegne in si s tem ustvari svoj pomen in zgodbo. Vsaka mandala je narejena s pozitivno noto, vedno pred ustvarjanjem pomeditiram, kar mi omogoči, da ustvarim čist kanal  za ustvarjanje.

Sem mnenja, da mandala ali vzorec, ki posameznika najbolj pokliče, je v tistem trenutku najboljša zanj. Pomeni sinhronost z notranjostjo.

Mandala kot sveta geometrija in izvor vsega je čudovit dodatek za vaš prostor. Iz sredine seva energijo navzven. Pomaga pri koncentraciji, meditaciji, zaščiti, umirjanju, pri odkrivanju samega sebe, lahko pa vam služi kot dekor, a verjemite, da je več kot to:)

Report Abuse
Categories:, ,

Opis

Mandale Selection

je skupek moji mandal. Vse so narejene na črnem platnu velikosti 20 x 20 cm, z akrilnimi barvami.

Prodajajo se posamično in tudi cene variirajo od 37 do 47 €.  Cena je odvisna od časa in zahtevnosti same mandale.

V kolikor vas od izbranih mandal noben ne pokliče, vam lahko izdelam tudi mandalo po naročilu. Lahko izberete tako barve in velikost platna.

PIkarinKA

V unikatni trgovini PIkarinKA boste našli unikatne, ročno narejene mandale, različnih barv, vzorcev in dimenzij. Ustvarjene so z veliko natančnostjo, domišljijo in ljubeznijo. So ročno delo, ki zahteva veliko zbranosti, natančnosti in koncentracije. Delam intuitivno, brez načrta, saj ko enkrat začnem, vse steče, kot mora.

More Products from PIkarinKA

Pravila pošiljanja

Ko imate izdelek izbran, Vam pošljem predračun in ko je izdelek plačan, ga dobite po pošti z originalnim računom.