Milo Voda

7.60 

Milo Voda s slovensko morsko soljo ter eteričnimi olji sivke in rožmarina.

Ni na zalogi

Report Abuse
Categories:, , , , ,

Opis

Milo Voda vas popelje v mediteranske kraje. Vsebuje slovensko grobo morsko sol, v kateri najdemo mnogo za telo koristnih mineralov (magnezij, cink, kalcij, kalij…). Sol v milu deluje kot blag piling, ki pomaga odstraniti delce odmrle kože in izboljša prekrvavitev. Prevladuje sladek cvetni vonj eteričnega olja sivke, v ozadju pa se skriva balzamičen vonj eteričnega olja rožmarina. To se pogosto uporabja pri negi suhe kože in izdelkih proti celulitu.

Sestavine (INCI): Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Sodium Olivate, Maris Sal, Sodium Canolate, Sodium Shea Butterate, Sodium Castorate, Aqua, Glycerin, Crystal SLS Free Melt and Pour Soap Base, Lavandula Angustifolia Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, CI77891

Milo je pakirano v naravno papirnato vrečko.

Masa mila je okrog 90 g. Vsa mila vlivamo in režemo ročno, zato lahko prihaja do manjših odstopanj v masi ter odtenku in razporeditvi barve.

Quinta essentia

Misleci starega in srednjega veka so verjeli, da so vse snovi sestavljene iz štirih osnovnih elementov: zemlje, zraka, ognja in vode, ki so v vsaki snovi združeni v različnih kombinacijah in razmerjih. Vsem snovem pa naj bi bila skupna vseprisotna prasnov, materia prima, ki ni materialna. Poleg štirih snovnih elementov obstaja torej še najpomembnejši, peti element. Aristotel ga je poimenoval eter, element zvezd, včasih pa ga imenujejo tudi Logos, Beseda ali Razum. V alkimistični praksi je bil to kamen modrosti, srednjeveška filozofija pa ga je imenovala Quinta essentia – peta bit, peti žmoht. Osnovna predpostavka zgodnjih znanstvenikov je bila, da je mogoče spremeniti en element v drugega in prav Quinta essentia naj bi nosila skrivnost tega mehanizma. Z njo, so menili, bi lahko spreminjali navadno železo v čisto zlato…

Naravna kozmetika Quinta essentia se seveda povsem zanaša na moderno kemijsko znanost. No, skoraj povsem. Za žmoht smo po zgledu starih mistikov tudi mi dodali ščepec alkimije, ki izdelkom dodaja nekaj čarobnega. Če jih boste vzljubili, boste to čarobnost gotovo občutili tudi sami.

 

More Products from Quinta essentia

Pravila pošiljanja

Naročene izdelke Quinta essentia lahko plačate po e-računu, ki ga pošljemo na vaš elektronski naslov.

Dostava je po ceniku pošte slovenije.

Za nakupe nad 40€ je poštnina brezplačna. Spletna trgovina avtomatično doda poštnino pri vsakem nakupu. Če vrednost izdelkov Quinta essentia v vašem naročilu presega 40€, je ne bomo obračunali.

Pravila vračila izdelkov

Po ZVPot ima potrošnik pravico, da blago vrne, trgovcu pa ob tem ni dolžan navesti razloga. Transportne stroške vračila v takem primeru prevzame potrošnik sam. Blago je dolžan vrniti v roku tridesetih (30) dni od prejema blaga na naslov prodajalca. Vrnjeno blago mora biti nepoškodovano, nerabljeno in v originalni embalaži. Če je kupec odstopil od pogodbe, mu prodajalec vrne kupnino za vrnjeno blago najkasneje v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu pogodbe. Pri vračilu blaga je potrebno navesti TRR, kamor se bo izvedlo vračilo kupnine.