Muca lepotička

75.00 

Muca v škorenjcih in hlačkah je krasno darilo za vsako deklico, ki ima rada mucke.

Vzorec: @lespetitesmainsdekhuccay

Report Abuse
Categories:,

Prepleteno zate

Prepleteno zate je spletna trgovina, ki se je iz popolnega neznanja kvačkanja, ob učenju različnih zank in ugank preko spletnih objav, porodila ob rojstvu prvega vnučka. Dolgo časa sem iskala primerno darilo zanj – potem pa sem s kvačko prepletla vse dobre želje in ljubezen v prvo igračko za novorojenčka. In v nekaj mesecih zatem sem prepletla veliko različnih stvari, največ med njimi je izdelkov, ki jih lahko uporabimo kot okras ob različnih praznikih ali kar tako, vsi pa so primerni tudi za obdarovanje. Vsak izdelek je unikat, prepleten s srcem in z vso predanostjo, da bo vam in vašim obdarovancem prinesel veliko veselja.

Uporabljam kvalitetno prejo, večinoma iz 100% bombaža, ki je primerna za ljudi z občutljivo kožo, je povsem brez škodljivih kemikalij in je varna tudi za otroke. Polnilo so 100% poliestrska vlakna, ki so alergijsko nevtralna. Vsi uporabljeni materiali imajo certifikat Öko-Tex najvišjega razreda in so primerni tudi za otroške igrače od rojstva dalje. Izdelke lahko perete v pralnem stroju, na programu pranja za občutljivo perilo (volna, svila) na 40°C, brez mehčalca in brez centrifuge, sušenje na zraku. Seveda pa je bolje, če jih po potrebi operete ročno – tako bodo več let ohranili svojo obliko in barve.

Nekateri izdelki so na voljo takoj, delam tudi po naročilu. Rok izdelave je 14 dni, ker je kvačkanje moj hobi ob naporni službi. Cena izdelka je odvisna od porabljenega materiala, predvsem pa od zahtevnosti izdelka in vloženega časa.

Če boste kvačkani izdelek kupili zase, boste razveselili sebe in mene. Če pa ga boste nekomu podarili, boste osrečili kar tri, poleg naju še obdarovanca. Hvala za nakup, hvala, ker cenite ročno delo!

Mateja

More Products from Prepleteno zate

Pravila pošiljanja

Naročene izdelke kupec plača po predračunu, ki ga pošljem po elektronski pošti. Ceni izdelka je dodan še strošek pakiranja in pošiljanja v višini 3,50 €. Ko je predračun plačan, pošljem izdelek na navedeni naslov. Če kupec naroči izdelek, ki ga ni na zalogi, ga plača ob naročilu - izdelovati ga začnem, ko je naročilo plačano  v celoti.

Pravila vračila izdelkov

Vračila izdelkov in povrnitev plačila niso možni.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Preklic, vračilo in menjava izdelkov ni možna.