Mum rules

25.00 

Mom rules, lesena tablica

Report Abuse
Categories:, Tags:,

Opis

Mom rules

Zabavna, večja,  tablica z različnimi detajli, ročno poslikani in zaščiteni s premazom.

Na hrbtni strani obešanka, s katero je možno tablico pritrditi na steno.

Velikost tablice cca 35,5 cm x 36,5 cm

LUNA UNIKATNI IZDELKI

Trgovinica povezana z naravo 🙂 Prevladujejo leseni izdelki iz različnih sadnih dreves. Izpod rok nastanejo unikatne posode, pladnji, servirne deske, nakit, motivacijske tablice in še in še. Vabljeni!

More Products from LUNA UNIKATNI IZDELKI

Pravila pošiljanja

<strong>Obdelava naročila:</strong> Izbran izdelek bom predala v dostavo naslednji delovni dan. Pri izbiri plačila po povzetju, bo vaše naročilo predano v dostavo tisti dan, ko prejmem plačilo na moj TRR. Ob naročilu označite, da boste plačali po predračunu, na mail Vam bom poslala predračun. <strong>Ob plačilu po predračunu je poštnina BREZPLAČNA.</strong> Cena dostave: <ul> <li>dostava za plačila po predračunu BREZPLAČNA</li> <li>stroški pošiljanja in poštnih stroškov je 4evr.</li> <li>stroški pošiljanja izvern Slovenije (obračunavanje po veljavnem ceniku za tujino Pošte Slovenije d.d.)</li> </ul>  

Pravila vračila izdelkov

V kolikor izdelek ni takšen, kakršnega ste pričakovali, mi prosim sporočite na elektronsko pošto. Vračilo izdelkov je mogoče v tridesetih dneh od prevzema.  

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Preklic naročila je možen, v kolikor izdelek še ni bil predan v dostavo s predhodnim obvestilom preko elektronske pošte.