PILING gobice

11.50 

Ročno izdelane piling gobice za ponovno oz. večkratno uporabo!

Na zalogi

Opis

Enkratne in super uporabne ročno kvačkane gobice za nanašanje pilinga na telo in obraz!😊

V paketku sta dve ročno kvačkani gobici iz zelo mehke volne (piling ni priložen v paketu). Ena je v obliki rožice in druga ima rebrasto teksturo z dodatkom za obešanje.

Kako uporabljamo gobice?

Najprej nanesemo piling na telo ali obraz in nato z gobicami nežno masiramo s krožnimi gibi. Tako vmasirate piling po telesu ali obrazu.

Gobice nato operemo v pralnem stroju na 30 stopinj ali ročno. Sušimo na zraku. Ko so posušene so pripravljene za ponovno uporabo. 👍

Če imate še kakšna vprašanja ali bi radi naročili večjo količino mi pišite na gmail: tadeja.bogsa@gmail.com

POMEMBNO: plačilo je možno izvesti samo preko PREDRAČUNA, ki ga osebno pošljem na vaš email! V moji trgovini plačilo z odkupnino ni mogoče. Strošek poštnine je 3,50€ + cena izdelka.

Magična Kvačka

Bibidi babidi bu – kvačkani unikanti izdelki so tu!
Sem ustvarjalka, ki se ukvarja s kvačkanjem iz različnih materialov. Med mojimi izdelki niso samo modni dodatki ampak lahko tudi najdete razne dekorativne dodatke za dom. Če ne nejdete izdelka v vaši barvi in obliki me kontaktirajte in oblikovala bom izdelek po vaših željah.
Vabljeni na ogled in nakup!

More Products from Magična Kvačka

Pravila pošiljanja

Pošiljko odpošljem v roku 3-5dni od prejema plačila.

Pravila vračila izdelkov

Izdelek lahko vrnete v roku 7 dni od prejema na vaše stroške. Izdelek mora biti nepoškodovan in brez znakov uporabe. Plačilo vrnem, ko dobim izdelek vrnjen in vidim, da resnično ni bil uporabljen.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Naročilo lahko prekličete v roku 24h.