Podstavki za kozarce (4 kosi)

17.00 

Ročno izdelani podstavki za kozarce

Velikost: okoli 80mm

Material: keramika (glina, engobe, glazure), filc

Report Abuse
Categories:,

Opis

Če ste naveličani umazanega prta ali odtisov kozarca na stekleni površini so keramični podstavki za kozarce za vas prava izbira. Tako boste brez strahu z vašimi prijatelji popili kozarček rujnega ali se ohladili ob poletnih mesecih.

Na vaši mizi bodo ustvarili lep ambient. Kakšen motiv pa vam najbolj ustreza izberite sami:

  • Pisani (bela in rdeča glina, prozorna glazura, bel filc)
  • Pajkova mreža (rdeča glina, bela engoba, modra podglazura, prozorna glazura, črn filc)

 

Vražja pekarna

Pod znamko Vražja pekarna se predstavljava Meta in Tomaž. Najini unikatni izdelki so ročno izdelani iz gline ali lesa. V trgovini najdete umetniško in uporabno keramiko zase in svoj dom.

More Products from Vražja pekarna

Pravila pošiljanja

Izbrane izdelke pošljemo v 3-5 delovnih dneh od prejema plačila po predračunu, ki bo poslan na vaš elektronski naslov. Stroške pošiljanja plača kupec po aktualnem ceniku Pošte Slovenije. Pri izdelkih nad 30 eurov je poštnina brezplačna.

Pravila vračila izdelkov

V kolikor izdelek ni takšen, kakršnega ste pričakovali, me prosim v treh dneh od prejema izdelka pisno obvestite po elektronski pošti (vrazjapekarna@gmail.com). Rok začne teči en dan po datumu prevzema paketa. Vračilo je možno po pošti na stroške pošiljatelja. Izdelek mora biti nepoškodovan in brez znakov uporabe. Plačilo vrnem (samo v vrednosti izdelka), ko dobim vrnjenega in vidim, da je v prvotni obliki in nepoškodovan.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Po oddaji naročila po elektronski pošti prejmete predračun. Naročilo lahko prekličete v 24 urah od oddaje naročila.