POLETNA MAJICA-ženska

22.00 

Majica z kratkimi rokavi z ročno kvačkano mandalo na hrbtni strani!

Report Abuse
Categories:, , , , , , , SKU: 2

Opis

Čudovita raztegljiva majica s kratkimi rokavi z kvačkanim detajlem! 👉Majica je v beli barvi in raztegljiva. 👉Na zadnji strani ima čudovit ročno kvačkan detajl mandale. Kvačkan je iz prejice z nežnimi pastelnimi barvami in se na soncu malce lesketa. Kjer je mandala ni blaga. 👉Na voljo v št. M in L 👉Pralna na 30 stopinj. 👉Spredaj ima okrogel – ne globok izrez. POMEMBNO: plačilo je možno izvesti samo preko PREDRAČUNA, ki ga osebno pošljem na vaš email! V moji trgovini plačilo z odkupnino ni mogoče. Strošek poštnine je 3,50€ + cena izdelka. 👉Zapišite (pri opombah naročila) katero št. majice naročate.

Magična Kvačka

Bibidi babidi bu – kvačkani unikanti izdelki so tu!
Sem ustvarjalka, ki se ukvarja s kvačkanjem iz različnih materialov. Med mojimi izdelki niso samo modni dodatki ampak lahko tudi najdete razne dekorativne dodatke za dom. Če ne nejdete izdelka v vaši barvi in obliki me kontaktirajte in oblikovala bom izdelek po vaših željah.
Vabljeni na ogled in nakup!

More Products from Magična Kvačka

Pravila pošiljanja

Pošiljko odpošljem v roku 3-5dni od prejema plačila.

Pravila vračila izdelkov

Izdelek lahko vrnete v roku 7 dni od prejema na vaše stroške. Izdelek mora biti nepoškodovan in brez znakov uporabe. Plačilo vrnem, ko dobim izdelek vrnjen in vidim, da resnično ni bil uporabljen.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Naročilo lahko prekličete v 24urah od oddaje naročila.