Akcija!

Ročna Torbica

15.00 

Unikatna ročna torbica!

Na zalogi

Report Abuse
Categories:, , Tag:

Opis

Ta čudovita torbica je posebna. Zakaj? Zato, ker je narejena iz plastičnih vrečk za enojno uporabo in je reciklirana. Že preveč je plastike na svetu zato je edino prav, da jo poskusimo čim dlje obdržati v uporabi. Torbica je odporna in jo zato lahko uporabljamo več let. Ima bombažno podlogo v beli barvi in je pralna (na najmanjši temperaturi obrnjeno navzven). Zapira se z vijolično zadrgo. Na zadnji strani ima za dekoracijo še pentljico. Odlično darilo zanjo! <3 MATERIAL: bombaž, juta in plastična nit. VELIKOST; Dolžina:32cm Višina:26cm

 
Možno tudi kot darilo v darilnem paketu (bela darilna škatlica z pentljico). – DOPLAČILO 2.00€.  V kolikor bi žeželi darilni paket to zapišite v opombah pri koncu nakupa.

POMEMBNO: plačilo je možno izvesti samo preko PREDRAČUNA, ki ga osebno pošljem na vaš email! V moji trgovini plačilo z odkupnino ni mogoče. Strošek poštnine je 3,50€ + cena izdelka. Hvala za razumevanje! 🙂

Magična Kvačka

Bibidi babidi bu – kvačkani unikanti izdelki so tu!
Sem ustvarjalka, ki se ukvarja s kvačkanjem iz različnih materialov. Med mojimi izdelki niso samo modni dodatki ampak lahko tudi najdete razne dekorativne dodatke za dom. Če ne nejdete izdelka v vaši barvi in obliki me kontaktirajte in oblikovala bom izdelek po vaših željah.
Vabljeni na ogled in nakup!

More Products from Magična Kvačka

Pravila pošiljanja

Odpošljem v roku 3-5 dni.

Pravila vračila izdelkov

Izdelek lahko vrnete v roku 7 dni od prejema na vaše stroške. Izdelek mora biti nepoškodovan in brez znakov uporabe. Plačilo vrnem, ko dobim izdelek vrnjen in vidim, da resnično ni bil uporabljen.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Naročilo lahko prekličete v 24urah od oddaje naročila.