Ročno izdelana voščilnica – All smiles

3.00 

Ročno izdelana voščilnica iz papirja in drugih okrasnih detajlov.

Mere: 14,7×10,5 cm

Report Abuse
Categories:,

Opis

V tej dobi elketronike, ko imamo za komunikacijo na razpolago številne različne naprave se še premalokrat izreče kakšna beseda iz oči v oči. Še redkeje pa se misli izrazijo preko pisane besede. Stopite za trenutek ven iz tega tehnološkega vsakdneva in presenetite svoje najdražje, svoje ljubljene (tudi bodoče!) – s prekrasno ročno izdelano voščilnico. Zapišite vanjo kakšen verz spodbude, zahvale ali pa izrecite čestitke. Tudi za kakšno drugo priložnost bodo prišle prav. Vsaka voščilnica je unikatna in izdelana iz papirja raznolikih motivov ter drugih okrasnih detajlov (perle, tresočke, trakovi, nalepke ….). 

PHcreativeway - osebno dopolnilno delo Petra Hadžidaova

V moji mali trgovinici

na voljo je mnogo majhnih stvari.

Pokukajte in vaše oči

uvidele bodo plodove mojih ročnih spretnosti.

 

Morda kaj po volji vam bo

za vas ali pa kot lepo darilo.

Če pa bi kaj specifičnega si zaželeli,

mi pišite, morda se bomo kaj dogovorili.

More Products from PHcreativeway - osebno dopolnilno delo Petra Hadžidaova

Pravila pošiljanja

Naročila bodo obdelana in odposlana preko Pošte Slovenije v 2 - 5 dneh od prejema naročila. Poleg redne cene boste morali odšteti še stroške pošiljanja, ki variirajo glede na vrsto plačila. Pri plačilu po predračunu znašajo 2,66 EUR, pri plačilu po povzetju pa 4,11 EUR. Prilaščam si pravico spreminjanja višine stroškov v kolikor le te spremeni Pošta Slovenije.

Pravila vračila izdelkov

V kolikor z izdelkom ne boste zadovoljni nas glede vračila ali možnosti menjave kontaktirajte preko e-pošte: petra.hadzidaova@gmail.com