Rojstnodnevna voščilnica

3.00 

Ročno izdelana voščilnica iz papirja in drugih okrasnih detajlov.

Mere:

  • Kartica št. 16: 10,5 x 13,8 cm
  • vse ostale: 10,5 x 14,8 cm

ENO KUPIM, ENO PODARIM – v kolikor kupite en izdelek, en izdelek iste vrednosti podarite osebi ali društvu vašega izbora

Opis

V tej dobi elektronike, ko imamo za komunikacijo na razpolago številne različne naprave se še premalokrat izreče kakšna beseda iz oči v oči. Še redkeje pa se misli izrazijo preko pisane besede. Stopite za trenutek ven iz tega tehnološkega vsakdanjika in presenetite svoje najdražje, svoje ljubljene (tudi bodoče!) – s prekrasno ročno izdelano voščilnico. Zapišite vanjo kakšen verz spodbude, zahvale ali pa izrecite čestitke. Tudi za kakšno drugo priložnost bodo prišle prav. Vsaka voščilnica je unikatna in izdelana iz papirja raznolikih motivov ter drugih okrasnih detajlov (perle, tresočke, trakovi, nalepke ….). Veste lepe besede so ključ do veselega in mirnega življenja.

Vašo izbiro (št.) sporočite na e-mail petra.hadzidaova@gmail.com. Vsaki kartici je priložena bela kuverta.

ENO KUPIM, ENO PODARIM – v kolikor kupite en izdelek, en izdelek iste vrednosti podarite osebi ali društvu vašega izbora

PHcreativeway - osebno dopolnilno delo Petra Hadžidaova

PHcreativeway je mala prodajalnica z veliko vizijo. Je kot malo zrno kreativnega upanja, ki odpira pot v svet ustvarjalnosti.

31 Kakor gorčično zrno je, ki je takrat, ko se vseje v zemljo, manjše od vseh semen na zemlji; 32 ko pa se vseje, raste in postane večje ko vsa zelišča in naredi velike veje, tako da morejo ptice neba prebivati v njegovi senci.« (Mt 13,31–32; EKU)

“Dobra beseda je veliko vredna, stane pa malo”, pravi Gerge Herbert. Z našimi voščilnicami lahko v vsaki situaciji lepo besedo izrečete. Lahko se nekomu zahvalite, mu voščite za rojstni dan, čestitate ob posebni priložnosti ali pa podate spodbudno besedo. Lepe besede so ključ lepega in veselega življenja. Verjemite ljubezen, dobrota in dobra beseda lahko stkejo neuničljive vezi. Tkanje in vezenje pa nam lahko tudi pripomorejo pri ustvarjanju neverjetnih ročnih izdelkov. V naši trgovinici si lahko med drugim ogledate tudi številne makrame izdelke narejene s pomočjo starodavne tehnike vezenja, imenovane makrame.

Sloni na Božjih principih, še posebej radodarnosti. Naš moto je: eno kupim, eno podarim. V kolikor kupite en izdelek bomo en izdelek iste vrednosti podarili osebi ali društvu vašega izbora.

Več izdelkov USTVARJALCA PHcreativeway - osebno dopolnilno delo Petra Hadžidaova

Vprašanja in odgovori

You are not logged in