ROKAVIČKE in naglavni TRAK – DARILO

26.00 

Čudovito darilo za vašo ljubljeno osebo! <3 V lepi darilni škatljici so UNIKATNE in ROČNO NAREJENE rokavičke in naglavni trak.

Na zalogi

Opis

Čudovit darilni paket, ki se ga bo razveselila vsaka ženska! V lepi beli darilni škatljici se nahajajo ročno kvačkane rokavičke in naglavni trak. Oboje krasi lep bel dekorativni trakec.  So pralne na 30 stopinj v pralnem stroju. Enkratne, unikatne in zelo tople! 🤗 Če bi želeli komplet v drugačni barvi pa mi pišite na mail: tadeja.bogsa@gmail.com in vam komplet naredim po naročilu! 👍 Ali me poiščite na FB pod @magičnakvačka. V primeru, da ne želite darilne škatlje mi to sporočite v okencu ob koncu nakupa ”dodatna navodila, opombe ob naročilu”. V tem primeru se vam od cene odbije – 2.00€ za darilno škatljo. POMEMBNO: plačilo je možno izvesti samo preko PREDRAČUNA, ki ga osebno pošljem na vaš email! V moji trgovini plačilo z odkupnino ni mogoče. Strošek poštnine je 3,50€ + cena izdelka. Hvala za razumevanje!

Magična Kvačka

Bibidi babidi bu – kvačkani unikanti izdelki so tu!
Sem ustvarjalka, ki se ukvarja s kvačkanjem iz različnih materialov. Med mojimi izdelki niso samo modni dodatki ampak lahko tudi najdete razne dekorativne dodatke za dom. Če ne nejdete izdelka v vaši barvi in obliki me kontaktirajte in oblikovala bom izdelek po vaših željah.
Vabljeni na ogled in nakup!

More Products from Magična Kvačka

Pravila pošiljanja

Odpošljem v roku 3-5 dni od prejema nakazila kupnine.

Pravila vračila izdelkov

Izdelek lahko vrnete v roku 7 dni od prejema na vaše stroške. Izdelek mora biti nepoškodovan in brez znakov uporabe. Plačilo vrnem, ko dobim izdelek vrnjen in vidim, da resnično ni bil uporabljen.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Naročilo lahko prekličete v 24urah od oddaje naročila.

Morda vam bo prav tako všeč…

Ženski TRAK
10.50 
KELTSKI TRAK
10.50 
Ženski TRAK
10.50 
DARILO zanjo
19.50 
DARILO zanjo
19.50 
DARILO zanjo
19.50