Rutica FROSTY

9.50 

Rutica FROSTY z nežnimi snežinkami.

Report Abuse
Categories:,

Opis

Rutica Frosty je rutica z nežnimi snežinkami, ki bo vašega kosmatinca krasila v prazničnem decembru.

Rutica Frosty je narejena  iz neelastične bombažne tkanine. Zaradi dobre vpojnosti in zračnosti je zelo prijetna za uporabo.

Velikost / Obseg vratu

XS do 20 cm ….. 9,50 €

S do 32 cm ….. 10,50 €

M do 42 cm ….. 11,50 €

 

jollybellas.com

Ročno narejeni izdelki za male živali.

More Products from jollybellas.com

Pravila pošiljanja

Za dostavo pošiljke bo poskrbela Pošta Slovenije. Prodajalec ni odgovoren za zamude s strani ponudnika poštnih storitev ali za poškodovanje embalaže. Cena dostave se zaračuna glede na težo po ceniku Pošte Slovenije. Dostavo izven Slovenije bomo zaračunali posebej po ceniku Pošte Slovenije. Stroški dostave so zaračunani in navedeni na naročilu in računu za izdano blago in jih poravnate skupaj z zneskom naročila.

Vsi izdelki, ki so na zalogi, bodo odpremljeni v 2 - 5 delovnih dneh od dneva plačila predračuna oz. priliva na naš TRR.
 

Pravila vračila izdelkov

Kupec ima pravico, da v 14. dneh od prevzema blaga sporoči na elektronski naslov info@jollybellas.com ali pisno po pošti na naslov Jollybellas, Vojka Žibret Kavčič s. p., Lancovo 6 c, 4240 Radovljica, da odstopa od naročila oz. pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev.


Kupec mora v 14. dneh od poslanega sporočila o odstopu od naročila podjetju vrniti blago nerabljeno, nepoškodovano, v nepoškodovani originalni embalaži in nespremenjeni količini.
Edini strošek, ki ga ima kupec z odstopom od naročila (nakupa) je neposreden strošek vračila blaga (strošek poštnine), ki ga pošlje na naslov: Jollybellas, Vojka Žibret Kavčič s. p., Lancovo 6 c, 4240 Radovljica, Slovenija.

Kupec ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno plačilo. Vračilo plačila bomo opravili v 30 dneh od prejema obvestila o odstopu od pogodbe.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Izdelkov, ki so narejeni po naročilu (izdelki z vezenjem ali ostali izdelki narejeni po naročilu) ni možno zamenjati ali vrniti.