Sestavi si svoj DARILNI PAKET

2.00 

Izmed mojih izdelkov si sedaj lahko sestavite svoj darilni paket! 😍

Na zalogi

Opis

V moji trgovinici Magične Kvačke se najde veliko unikatnih in ročno narejenih izdelkov, ki si jih sedaj lahko sami sestavite v darilni paket!

Kako to naredite? Preprosto! V košarico dodajte to darilno škatlljico + izdelke, ki jih želite v darilni škatli. Jaz bom vam vse lepo zavila in poslala na vaš dom.

Škatlica je bele barve z okencem. Ovijem jo z satenastim trakcem.

!POZOR! Izdelki ne smejo presegati mere škatle! Bodite pozorni, ko izbirate izdelke, da jih ne bo preveč ali da ne bodo preveliki za darilno škatlo. In pa samo nakup darilne embalaže ni mogoč! Darilno škatlo lahko kupite samo v kompletu z mojimi izdelki.

MERE DARILNE ŠKATLE: 29 x 29 x 10 cm!

POMEMBNO: plačilo je možno izvesti samo preko PREDRAČUNA, ki ga osebno pošljem na vaš email! V moji trgovini plačilo z odkupnino ni mogoče! Na predračunu bodo obračunani vsi izbrani izdelki + darilna škatla (2€) in ppt. Strošek poštnine je 3,50€. Hvala za razumevanje!

Če imate vprašanje me lahko kontaktirate na mail: tadeja.bogsa@gmail.com

Magična Kvačka

Bibidi babidi bu – kvačkani unikanti izdelki so tu!
Sem ustvarjalka, ki se ukvarja s kvačkanjem iz različnih materialov. Med mojimi izdelki niso samo modni dodatki ampak lahko tudi najdete razne dekorativne dodatke za dom. Če ne nejdete izdelka v vaši barvi in obliki me kontaktirajte in oblikovala bom izdelek po vaših željah.
Vabljeni na ogled in nakup!

More Products from Magična Kvačka

Pravila pošiljanja

Odpošljem v roku 3-5 dni od prejema nakazila kupnine.

Pravila vračila izdelkov

Izdelek lahko vrnete v roku 7 dni od prejema na vaše stroške. Izdelek mora biti nepoškodovan in brez znakov uporabe. Plačilo vrnem, ko dobim izdelek vrnjen in vidim, da resnično ni bil uporabljen.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Naročilo lahko prekličete v 24urah od oddaje naročila.

Morda vam bo prav tako všeč…

DARILNI KOMPLET
20.00 
Sale! -17%
DARILO zanjo
19.50 
DARILO zanj
19.50 
DARILO zanjo
19.50