Sestavi si svoj DARILNI PAKET

2.00 

Izmed mojih izdelkov si sedaj lahko sestavite svoj darilni paket! 😍

Na zalogi

Opis

V moji trgovinici Magične Kvačke se najde veliko unikatnih in ročno narejenih izdelkov, ki si jih sedaj lahko sami sestavite v darilni paket!

Kako to naredite? Preprosto! V košarico dodajte to darilno škatlljico + izdelke, ki jih želite v darilni škatli. Jaz bom vam vse lepo zavila in poslala na vaš dom.

Škatlica je bele barve z okencem. Ovijem jo z satenastim trakcem.

!POZOR! Izdelki ne smejo presegati mere škatle! Bodite pozorni, ko izbirate izdelke, da jih ne bo preveč ali da ne bodo preveliki za darilno škatlo. In pa samo nakup darilne embalaže ni mogoč! Darilno škatlo lahko kupite samo v kompletu z mojimi izdelki.

MERE DARILNE ŠKATLE: 29 x 29 x 10 cm!

‼️POMEMBNO‼️:

*plačilo je možno izvesti samo preko PREDRAČUNA, ki ga osebno pošljem na vaš email! V moji trgovini plačilo z odkupnino ni mogoče.

*Strošek poštnine je 3,50€ + cena izdelka.

 

Hvala za razumevanje! 🙂

Če imate vprašanje me lahko kontaktirate na mail: tadeja.bogsa@gmail.com

Magični Unikatki

Bibidi babidi bu – unikatni izdelki so tu!

Sem ustvarjalka, ki se ukvarja s kvačkanjem  in ustvarjanjem iz različnih materialov. Med mojimi izdelki niso samo modni dodatki ampak lahko tudi najdete razne dekorativne dodatke za dom. Če ne nejdete izdelka v vaši barvi in obliki me kontaktirajte in oblikovala bom izdelek po vaših željah.

Splošni pogoji poslovanja so dostopni na tej povezavi: https://www.dropbox.com/s/cl54xf9c83lcgeh/SPLO%C5%A0NI%20POGOJI%20POSLOVANJA.pdf?dl=0

Vabljeni na ogled in nakup!

Več izdelkov USTVARJALCA Magični Unikatki

Vprašanja in odgovori

You are not logged in

Morda vam bo prav tako všeč…

DARILO zanjo
15.50 
Sale! -21% USTVARJALEC: Magični Unikatki
DARILO – OBESEK IN OKVIR
15.50 
Sale! -21% USTVARJALEC: Magični Unikatki