Set Flare

53.50 

Set Flare je sestavljen iz barvno usklajene pasje rutice, ovratnice in povodca.

Report Abuse
Categories:,

Opis

Set Flare je sestavljen je iz barvno usklajene rutice, ovratnice in povodca, ki se čudovito poda vašemu kosmatincu.

Rutica je prvi izdelek v setu Flare. Rutica je čudovitih barv, ki bo vašega kosmatinca krasila skozi celo leto. Narejena je iz neelastične bombažne tkanine. Zaradi dobre vpojnosti in zračnosti je zelo prijetna za uporabo.

Ovratnico izdelamo iz močnega 100 % poliprolipenskega traku (gurtne), ki pa ga preoblečemo v bombažno tkanino, katera je zaradi dobre vpojnosti in zračnosti zelo prijetna za uporabo. Ovratnica je nastavljiva in se zapne s kovinsko zaponko. Zanka, za katero zapnete povodec, je kovinska. Širina ovratnice je 25mm.

Velikost / obseg vratu:

S …. 27-35 cm…….cena 53,50 €

M …. 30-42 cm…..cena 55,40 €

L …. 34-48 cm…..cena 57,60 €

Povodce JOLLY vam izdelamo iz močnega 100 % poliprolipenskega traku (gurtne), ki pa ga preoblečemo v bombažno tkanino, ki je zaradi dobre vpojnosti in zračnosti zelo prijetna za uporabo.  Dolžina: 120 cm

Širina traku: 25 mm 

Set Flare sestava:

  • Gurtna: 100 % polopropilenski trak
  • Blago: 100 % bombaž
  • Zaponka: kovinska – cink barvan, obremenitev do 200 kg       
  • Nastavek za regulacijo dolžine: cink barvan, obremenitev do 300 kg
  • D-rinka: kovinska – jelko , obremenitev do 220 kg

Nega:

Ovratnico in povodec ročno operite z hladno/mlačno vodo, uporabite lahko psu prijazne detergente. Posušite jo na zraku, vendar se izogibajte sušenju na direktnemu soncu.

Rutica:

  • Pranje: 40°C
  • Likanje: do 150°C
  • Kemično čiščenje: DA (profesionalno – perkloreten)
  • Beljenje: NE
  • Šušenje v sušilcu: NE

 
 

jollybellas.com

Ročno narejeni izdelki za male živali.

More Products from jollybellas.com

Pravila pošiljanja

Za dostavo pošiljke bo poskrbela Pošta Slovenije. Prodajalec ni odgovoren za zamude s strani ponudnika poštnih storitev ali za poškodovanje embalaže. Cena dostave se zaračuna glede na težo po ceniku Pošte Slovenije. Dostavo izven Slovenije bomo zaračunali posebej po ceniku Pošte Slovenije. Stroški dostave so zaračunani in navedeni na naročilu in računu za izdano blago in jih poravnate skupaj z zneskom naročila.

Vsi izdelki, ki so na zalogi, bodo odpremljeni v 2 - 5 delovnih dneh od dneva plačila predračuna oz. priliva na naš TRR.
 

 

Pravila vračila izdelkov

Kupec ima pravico, da v 14. dneh od prevzema blaga sporoči na elektronski naslov info@jollybellas.com ali pisno po pošti na naslov Jollybellas, Vojka Žibret Kavčič s. p., Lancovo 6 c, 4240 Radovljica, da odstopa od naročila oz. pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev.


Kupec mora v 14. dneh od poslanega sporočila o odstopu od naročila podjetju vrniti blago nerabljeno, nepoškodovano, v nepoškodovani originalni embalaži in nespremenjeni količini.
Edini strošek, ki ga ima kupec z odstopom od naročila (nakupa) je neposreden strošek vračila blaga (strošek poštnine), ki ga pošlje na naslov: Jollybellas, Vojka Žibret Kavčič s. p., Lancovo 6 c, 4240 Radovljica, Slovenija.

Kupec ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno plačilo. Vračilo plačila bomo opravili v 30 dneh od prejema obvestila o odstopu od pogodbe.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Izdelkov, ki so narejeni po naročilu (izdelki z vezenjem ali ostali izdelki narejeni po naročilu) ni možno zamenjati ali vrniti.