Akcija!

Smrekomaz 100 ml

9.00 

Smrekomaz je registrirano mazilo, ki je izdelano v skladu z načeli dobre proizvodne prakse. Sestavljen je iz štirih sestavin: smola smreke, čebelji vosek, olivno olje in kokosovo olje.

Report Abuse
Categories:,

Opis

Smrekomaz pospešuje naravno celjenje kože. Z njim mažemo manjše rane, podplutbe, ture, mozolje, ekceme in podobne kožne težave. Blaži poškodbe, ki nastanejo pri udarcih, opeklinah in urezninah. Pospešuje regeneracijo tkiva po pikih žuželk (komarji, klopi, čebele, ose, mušice ipd.).  Zelo dobro deluje tudi proti bolečinam v mišicah in sklepih,  rtritisu, zvinu ali vnetju vezi. Protivnetno delovanje in prijeten vonj eteričnega olja smreke uporabimo tudi kadar smo prehlajeni, kašljamo, imamo vneto grlo in sinuse, bolečine v prsih ali astmo (mazilo nanesemo na vrat in prsa). V primeru srbečice prenehajte z uporabo.

Smrekomaz je namenjen zunanji uporabi.

MocuNature

MOCU naravna kozmetika iz Pokolpskih in Kočevskih koncev.

More Products from MocuNature

Pravila pošiljanja

Naročilo je možno prevzeti osebno po predhodnem dogovoru in na dogovorjenem naslovu oziroma preko poštnih storitev. Cena poštnine je odvisna od naročene količine in načina pošiljanja.

Pravila vračila izdelkov

Postopek pritožbe oziroma reklamacije stranki urejata pisno preko (elektronske ali navadne) pošte in v roku 8 (osmih) dni od končnega prevzema izdelka. V primeru reklamacije lahko naročnik zahteva popravilo ali odpravo pomanjkljivosti pri naročenem izdelku, upoštevaje navodila za uporabo ter vzdrževanje izdelka, zakonske omejitve, navodila proizvajalcev uporabljenih (pol)izdelkov ter po običajih in standardih stroke dovoljena odstopanja, nastala zaradi obdelave materialov na barvi, strukturi in končni obliki izdelka.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Postopek pritožbe oziroma reklamacije stranki urejata pisno preko (elektronske ali navadne) pošte in v roku 8 (osmih) dni od končnega prevzema izdelka. V primeru reklamacije lahko naročnik zahteva popravilo ali odpravo pomanjkljivosti pri izdelku, ki je izdelano po njegovih navodilih in je prilagojeno njegovim osebnim potrebam, upoštevaje navodila za uporabo, vzdrževanje in čiščenje izdelka, zakonske omejitve, navodila proizvajalcev uporabljenih (pol)izdelkov ter po običajih in standardih stroke dovoljena odstopanja, nastala zaradi obdelave materialov na barvi, strukturi in končni obliki izdelka. Prevzem vidno poškodovanega izdelka je potrebno nemudoma zavrniti in ugotovitve o poškodbi sporočiti izvajalcu; v nasprotnem primeru izvajalec ne prevzema nikakršne odgovornosti za povzročeno škodo in/ali brezhibno delovanje oz. uporabo izdelka.