Svilena prevleka ‘White Orchid’

59.95 

Svilena prevleka za vzglavnik “White Orchid” je narejena iz 100% Mulberry svile. Primerna je za vzglavnik 50×70 cm. Zapira se z zadrgo.

Ni na zalogi

Report Abuse
Category:

Opis

Svilena prevleka je narejena iz 100% Mulberry svile, katero naročiva iz Vietnama. Mulberry svila velja za najkvalitetnejšo svilo na svetu. Najina dobaviteljica je zelo zanesljiva, saj se ukvarja z izdelovanjem svile že več generacij, na voljo pa ima veliko različnih barv svile.
Svilene prevleke in scrunchije izdelujeva in zašijeva sami. V nastanek kvalitetnih in lepih izdelkov vloživa veliko časa in truda.

Svila je znana zaradi mnogih pozitivnih lastnosti in vplivov na kožo in lase. Svila je gladek naraven material, ki ne absorbira toliko vlage kot bombaž, zato je spanje na njej bolj prijazno koži in lasem. Učinkovita je v boju proti gubicam, aknam in ostalim nepravilnostim na koži, prav tako pa zaradi njene gladke površine ne lomi in vozla las.

Poleg tega je hipoalergena, zato je odporna na pršice, plesen in glive. Ker ne zadržuje toplote, je spanje s svileno prevleko v poletnih mesecih veliko bolj prijetno.

Prevleka je primerna je za vzglavnik 50×70 cm. Zapira se z zadrgo.

Svilena prevleka je nepogrešljiv del osebne nege in zato je tudi zelo dobra izbira za darilo.

Silky feels

Izdelujeva prevleke za vzglavnike in scrunchije iz svile.

More Products from Silky feels

Pravila pošiljanja

Plačilo za naročene izdelke lahko opravite s nakazilom na trr. Paket odpošljeva takoj ko je nakazilo vidno na najinem računu.

Pravila vračila izdelkov

Vračila sprejemava najkasneje tri dni od prejema paketa. Stroške vračila krije kupec. Vrnjeni izdelki morajo biti nepoškodovani in brez znakov uporabe.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Preklic ali možnost menjave naročila je možen dokler paket ni odposlan.