Torbica SKY

32.00 

Čudovita ročno izdelana torbica iz modrega umetnega usnja!

Na zalogi

Opis

100% UNIKAT 100%ROČNO DELO Ta lepotica je v celoti ročno izdelana! Oblikovana je iz mehkega umetnega usnja v modri barvi. Stranice in naramnice so ročno kvačkane iz jute. Spredaj ima zavezano čudovito pentljico iz blaga, ki pa ni samo dekorativna ampak služi tudi za zapiranje torbice. Ima tudi velik pleten kvadrat na sprednji strani, ki služi kot žep. Je zelo prostorna in lahka za nosit! Mere: 33cm x 30cm x 10cm. Enkratna in unikatna! 😍 POMEMBNO: plačilo je možno izvesti samo preko PREDRAČUNA, ki ga osebno pošljem na vaš email! V moji trgovini plačilo z odkupnino ni mogoče. Strošek poštnine je 3,50€ + cena izdelka. Hvala za razumevanje!

Magična Kvačka

Bibidi babidi bu – kvačkani unikanti izdelki so tu!
Sem ustvarjalka, ki se ukvarja s kvačkanjem iz različnih materialov. Med mojimi izdelki niso samo modni dodatki ampak lahko tudi najdete razne dekorativne dodatke za dom. Če ne nejdete izdelka v vaši barvi in obliki me kontaktirajte in oblikovala bom izdelek po vaših željah.
Vabljeni na ogled in nakup!

More Products from Magična Kvačka

Pravila pošiljanja

Odpošljem v roku 3-5 dni od prejema nakazila kupnine po predračunu. Pošiljam po Pošti Slovenije in vam sporočim sledilno številko pošiljke. Račun bo priložen v paketu.

Pravila vračila izdelkov

Izdelek lahko vrnete v roku 7 dni od prejema na vaše stroške. Izdelek mora biti nepoškodovan in brez znakov uporabe. Plačilo vrnem, ko dobim izdelek vrnjen in vidim, da resnično ni bil uporabljen. V primeru, da se pošiljka vrne zaradi neprevzema paketa Vam po dogovoru lahko paket pošljem še enkrat na vaše stroške (razen, če je prišlo do napake na pošti), ampak Vam kupnine in pttja za izdelek nisem dožna več povrniti, če paketa spet ne prevzamete.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Naročilo lahko prekličete v 24urah od oddaje naročila.