UNIKAT TORBA

26.50 

Modna ženska torbica.

Na zalogi

Opis

100% UNIKAT
100% ROČNO DELO
Modna ženska torbica ki je ročno pletena iz Zpagetti bombažne preje. Kombinacija rdeče in modre barve je vedno popularna in se super kombinira. Zapenja se z dvema magnetnima stskačema. Naramnica je srebrna veriga, dolga 120cm.
Mere torbice: 24x17x8 cm.

Če želite plačilo po predračunu mi to sporočite v okencu ”dodatna navodila, opombe ob naročilu”, ki se prikaže na koncu nakupa, ko vpisujete svoje podatke. Podatke o plačilu dobite nadknadno na vaš email.

Magic Wand Crocheting

Bibidi babidi bu – kvačkani unikanti izdelki so tu! Sem ustvarjalka, ki se ukvarja s kvačkanjem iz različnih materialov. Med mojimi izdelki niso samo modni dodatki ampak tudi unikaten nakit narejen iz dekorativne žičke ter razni dodatki za dom. Če ne nejdete izdelka v vaši barvi in obliki me kontaktirajte in oblikovala bom izdelek po vaših željah. Vabljeni na ogled in nakup!

More Products from Magic Wand Crocheting

Pravila pošiljanja

Odpošljem v roku 3-5 dni.

Pravila vračila izdelkov

Izdelek lahko vrnete v roku 7 dni od prejema na vaše stroške. Izdelek mora biti nepoškodovan in brez znakov uporabe. Plačilo vrnem, ko dobim izdelek vrnjen in vidim, da resnično ni bil uporabljen.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Naročilo lahko prekličete v 24urah od oddaje naročila.

Morda vam bo prav tako všeč…

Ročna Torbica
25.50 
UNIKAT TORBA
14.50 
Ročna Torbica
12.50