DARILO zanjo

19.50 

Čudovito darilo, ki vsebuje ženski trak in obesek z imenom – lično zapakirano v rdečo darilno embalažo s pentljico.

Na zalogi (se lahko naroči)

Report Abuse
Categories:, , , , ,

Opis

Čudovito darilo za vsako žensko! Darilo vsebuje naglavni ženski trak in obesek v obliki srčka z IMENOM. Naglavni trak je ročno kvačkan. Ima pleten vzorec srčkov in je spredaj zasukan. Obesek je prav tako ročno kvačkan. Narejen je iz bombažnega rdečega materiala in ima spredaj lesen krogec na katerega ročno vgraviram IME srečnice, ki bo dobila to darilo. Vse skupaj lično zapakiram v rdečo darilno vrečko z belo pentljico. Ime katerega želite, da vgraviram mi napišite v okence ”dodatna navodila, opombe ob naročilu”, ki se pokaže, ko vpisujete svoje osebne podatke na koncu nakupa. Zaloga je omejena. POMEMBNO: plačilo je možno izvesti samo preko PREDRAČUNA, ki ga osebno pošljem na vaš email! V moji trgovini plačilo z odkupnino ni mogoče. Strošek poštnine je 3,50€ + cena izdelka. Hvala za razumevanje!

Magična Kvačka

Bibidi babidi bu – kvačkani unikanti izdelki so tu!
Sem ustvarjalka, ki se ukvarja s kvačkanjem iz različnih materialov. Med mojimi izdelki niso samo modni dodatki ampak lahko tudi najdete razne dekorativne dodatke za dom. Če ne nejdete izdelka v vaši barvi in obliki me kontaktirajte in oblikovala bom izdelek po vaših željah.
Vabljeni na ogled in nakup!

More Products from Magična Kvačka

Pravila pošiljanja

Odpošljem v roku 3-5 dni.

Pravila vračila izdelkov

Izdelek lahko vrnete v roku 7 dni od prejema na vaše stroške. Izdelek mora biti nepoškodovan in brez znakov uporabe. Plačilo vrnem, ko dobim izdelek vrnjen in vidim, da resnično ni bil uporabljen.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Naročilo lahko prekličete v 24urah od oddaje naročila.