VISEČA POLICA

22.00 

Trgovina:  Magicni Unikatki
0 od 5

Ročno izdelana viseča polička iz naravnih materialov.

  Pošljite vprašanje ustvarjalcu

Na voljo po naročilu

Izdelek bo odposlan 1-3 delovne dni

Opis

100% ROČNO DELO

Viseča polička je sestavljena iz naravnih materialov in v celoti izdelana ročno.

Lesena veja izhaja iz bližnjega gozda zato je vsaka polička malce drugačna in unikatna. Ozadje je ročno kvačkano iz reciklirane Zpagetti bombažne preje.

Velikost poličke: 25x15cm.


Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “VISEČA POLICA”

Politika pošiljanja

Rok dobave izdelkov, ki so na zalogi, je 2-3 delovna dneva za dostavne naslove v Sloveniji, razen, če Pošta Slovenije na posamezni dostavni naslov dostavlja kasneje. Rok dostave začne veljati po prejeti kupnini za naročene izdelke. Za ostale izdelke, ki jih naročite po naročilu in jih je treba izdelati se o dostavnem roku dogovorimo individualno. Vsak izdelek iz spletne trgovine je dostopen v razumljivem roku.

Izjemoma se lahko zgodi, da naročen izdelek ni več na zalogi. V takšnem primeru kupca o tem obvestim najkasneje v roku 3 delovnih dni od prejema naročila. V primeru predhodnega plačila izdelka, ki ne bo dobavljiv tudi povrnem denar.

Izdelke pošljem preko Pošte Slovenije, priporočeno. Cena poštnine je 4€.

Politika vračil

V primeru, da z izdelki, kupljenimi v spletni trgovini Magični Unikatki, ne bi bili zadovoljni oziroma bi iz kakršnegakoli razloga želeli odstopiti od nakupa (pogodbe), vas prosimo, da mi v roku 14 dni od prejema izdelka to sporočite na elektronski naslov: tadeja.bogsa@gmail.com. Odstopni rok poteče 14 dni od dne, ko potrošnik odda naročilo.

Razlogov za odstop od pogodbe vam ni potrebno navesti, naročeno blago s predloženo kopijo računa pa morate v 14 dneh od prejetja sporočila nepoškodovano, v originalni embalaži poslati na naslov: Tadeja Bogša, Ormoška cesta 19, 9240 Ljutomer. Za odstop od nakupa (pogodbe) se smatra tudi vračilo blaga, opravljeno v roku 14 dni od prejema pošiljke. Ne glede na obliko odpovedi mora potrošnik podjetju predložiti kopijo računa. Brez kopije računa vračilo ni mogoče.

V roku 14 dni od odstopa od nakupa vam povrnemo celotno kupnino, sami pa morate poravnati stroške, povezane z vračilom blaga. Podjetje lahko zadrži plačilo, dokler ne prejme vrnjenega blaga. Potrošnik odgovarja samo za zmanjšano vrednost blaga zaradi ravnanja z blagom, ki ni nujno potrebno za določanje njegove narave, lastnosti in delovanja.

OBRAZEC ZA ODSTOP OD POGODBE - Zahtevo za obrazec za odstop od pogodbe pošljite na elektronski naslov tadeja.bogsa@gmail.com.

Stroške, ki nastanejo ob vračilu blaga, poravna kupec. Vrnjeni izdelki naj bodo nerabljeni, nepoškodovani ter v originalni embalaži.

Izdelkov, narejenih po meri oziroma po željah kupca, ni mogoče vrniti ali zamenjati, prav tako ni mogoče vrniti personaliziranih proizvodov.

Vračilo poškodovanih pošiljk

Prodajalec od trenutka oddaje pošiljke z naročenimi izdelki na pošto dalje ne odgovarja za primere, ko pride do fizičnih poškodb, uničenja ali izgube pošiljke, kakor tudi ne, če pride do manjka vsebine v pošiljki ali če pošiljka kaže znake odprtja.


V primeru, da je paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri dostavni službi, ki je bila uporabljena. To storite tako, da me obvestite in vam po dogovoru pošljem dostavno službo, ki prevzame paket v enakem stanju, kot ste ga prejeli (brez da bi karkoli dodali ali odstranili) ter izpolnite reklamacijski zapisnik. Skupaj z dostavno službo bomo poskrbeli, da bo reklamacije rešena v najkrajšem možnem času.

Politika preklica/vračila/zamenjave

Več informacij o SPLOŠNIH POGOJIH se nahaja na tem linku:

https://www.dropbox.com/s/cl54xf9c83lcgeh/SPLO%C5%A0NI%20POGOJI%20POSLOVANJA.pdf?dl=0

V kolikor imate kakšno vprašanje mi le tega sporočite na moj mail.

splošne poizvedbe

Povpraševanja še ni.

Morda vam bo prav tako všeč…

Trgovina:  Magicni Unikatki
0 od 5