VISEČA POLIČKA

22.00 

Ročno izdelana viseča polička iz naravnih materialov.

Na zalogi

Report Abuse
Categories:, , , , , ,

Opis

100% ROČNO DELO Viseča polička je sestavljena iz naravnih materialov in v celoti izdelana ročno. Lesena veja izhaja iz bližnjega gozda zato je vsaka polička malce drugačna in unikatna. Ozadje je ročno kvačkano iz reciklirane Zpagetti bombažne preje. Velikost poličke: 25x15cm. POMEMBNO: plačilo je možno izvesti samo preko PREDRAČUNA, ki ga osebno pošljem na vaš email! V moji trgovini plačilo z odkupnino ni mogoče. Strošek poštnine je 3,50€ + cena izdelka. Hvala za razumevanje! 🙂 Za kakršna koli vprašanja sem dosegljva na mail: tadeja.bogsa@gmail.com

Magična Kvačka

Bibidi babidi bu – kvačkani unikanti izdelki so tu!
Sem ustvarjalka, ki se ukvarja s kvačkanjem iz različnih materialov. Med mojimi izdelki niso samo modni dodatki ampak lahko tudi najdete razne dekorativne dodatke za dom. Če ne nejdete izdelka v vaši barvi in obliki me kontaktirajte in oblikovala bom izdelek po vaših željah.
Vabljeni na ogled in nakup!

More Products from Magična Kvačka

Pravila pošiljanja

Odpošljem v roku 3-5 dni.

Pravila vračila izdelkov

Izdelek lahko vrnete v roku 7 dni od prejema na vaše stroške. Izdelek mora biti nepoškodovan in brez znakov uporabe. Plačilo vrnem, ko dobim izdelek vrnjen in vidim, da resnično ni bil uporabljen.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Naročilo lahko prekličete v 24urah od oddaje naročila.