Viseči UHANI – rožice

7.00 

Čudoviti leseni uhani z kvačkanim robom. 100%UNIKAT BREZ NIKLJA!

Na zalogi

Opis

Uhančki so v celoti ročno narejeni in so v obliki rožic! 🌸 So leseni in imajo v sredini srebrn kamenček. Cvetni listi so ročno kvačkani z pisane preje, ki se na soncu malce lesketa! So brez niklja in tako prijazni do alergikov. 👍 Cvetne liste lahko naredim še v naslednjih barvah:

  • modro- beli prelivajoči se preji
  • modri,
  • beli,
  • krem barvi,
  • pastelni prelivajoči se preji.

Barvo, ki jo želite napišite v okence ”dodatna navodila, opombe ob naročilu”, ki se pokaže, ko vpisujete svoje osebne podatke na koncu nakupa. POMEMBNO: plačilo je možno izvesti samo preko PREDRAČUNA, ki ga osebno pošljem na vaš email! V moji trgovini plačilo z odkupnino ni mogoče. Strošek poštnine je 3,50€ + cena izdelka.

Magična Kvačka

Bibidi babidi bu – kvačkani unikanti izdelki so tu!
Sem ustvarjalka, ki se ukvarja s kvačkanjem iz različnih materialov. Med mojimi izdelki niso samo modni dodatki ampak lahko tudi najdete razne dekorativne dodatke za dom. Če ne nejdete izdelka v vaši barvi in obliki me kontaktirajte in oblikovala bom izdelek po vaših željah.
Vabljeni na ogled in nakup!

More Products from Magična Kvačka

Pravila pošiljanja

Pošiljko odpošljem v roku 3-5dni od prejema plačila.

Pravila vračila izdelkov

Izdelek lahko vrnete v roku 7 dni od prejema na vaše stroške. Izdelek mora biti nepoškodovan in brez znakov uporabe. Plačilo vrnem, ko dobim izdelek vrnjen in vidim, da resnično ni bil uporabljen.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Naročilo lahko prekličete v 24urah od oddaje naročila.

Morda vam bo prav tako všeč…

VISEČI UHANI
5.00 
Sale! -29%
Leseni uhani
7.00 
Unikat Uhani
7.00 
Leseni uhani
7.00 
DARILO zanjo
19.50