Volnen BOLERO

45.00 

Prekrasen ročno pleten in volnen bolero v sivi barvi! 😍

Številka: M/L

 

Opis

100% UNIKAT

100% ROČNO DELO

Ta prekrasen bolero je v celoti ročno delo! Kvačkan je iz sive volne in iz sive svetlikajoče se volne. Na hrbtni strani ima čudovit detajl v obliki kvadrata. Spredaj se zapenja z unikatno zaponko.

Bolero je pralen na 30 stopinj in zelo raztegljiv. Za sušenje prioročam, da ga sušite v vodoravni legi (da se ne raztegne) na suhem zraku (NE v sušilnem stroju). 👍

Je zelo topel in udoben za nosit! 🤗

POMEMBNO: plačilo je možno izvesti samo preko PREDRAČUNA, ki ga osebno pošljem na vaš email! V moji trgovini plačilo z odkupnino ni mogoče. Strošek poštnine je 3,50€ + cena izdelka.

Magična Kvačka

Bibidi babidi bu – kvačkani unikanti izdelki so tu!
Sem ustvarjalka, ki se ukvarja s kvačkanjem iz različnih materialov. Med mojimi izdelki niso samo modni dodatki ampak lahko tudi najdete razne dekorativne dodatke za dom. Če ne nejdete izdelka v vaši barvi in obliki me kontaktirajte in oblikovala bom izdelek po vaših željah.
Vabljeni na ogled in nakup!

More Products from Magična Kvačka

Pravila pošiljanja

Izdelek pošljem v roku 3-5dni od prejema nakazila kupnine.

Pravila vračila izdelkov

Izdelek lahko vrnete v roku 7 dni od prejema na vaše stroške. Izdelek mora biti nepoškodovan in brez znakov uporabe. Plačilo vrnem, ko dobim izdelek vrnjen in vidim, da resnično ni bil uporabljen.

Preklic naročila / Vračila izdelkov / možnosti menjave

Naročilo lahko prekličete v 24urah od oddaje naročila.