Akcija!

UNIKATNA JOPICA in NAGLAVNI TRAK

45.00 

Trgovina:  Magicni Unikatki
0 od 5

Prekrasna ročno kvačkana jopica v sivi barvi in topel naglavni trak! 😍 Številka: M

  Pošljite vprašanje ustvarjalcu
Izdelek bo odposlan 1-3 delovne dni

Opis

100% UNIKAT 100% ROČNO DELO

Ta prekrasna jopica je v celoti ročno delo! Kvačkana je iz sive preje in iz sive svetlikajoče se preje. Na hrbtni strani ima čudovit detajl v obliki kvadrata. Spredaj se zapenja z unikatno zaponko. Jopica je pralena na 30 stopinj in zelo raztegljiva. Za sušenje prioročam, da ga sušite v vodoravni legi (da se ne raztegne) na suhem zraku (NE v sušilnem stroju). 👍 Je zelo topela in udobna za nosit! 🤗

Celotno modno podobo dopolnjuje ročno kvačkan naglavni trakec iz iste svetlikajoče se preje! Na sredini ima našito lepo broško v baročnem stilu.

 

‼️POMEMBNO‼️:

*plačilo je možno izvesti samo preko PREDRAČUNA, ki ga osebno pošljem na vaš email! V moji trgovini plačilo z odkupnino ni mogoče.

*Strošek poštnine je 3,50€ + cena izdelka.

Hvala za razumevanje! 🙂

Politika pošiljanja

Rok dobave izdelkov, ki so na zalogi, je 2-3 delovna dneva za dostavne naslove v Sloveniji, razen, če Pošta Slovenije na posamezni dostavni naslov dostavlja kasneje. Rok dostave začne veljati po prejeti kupnini za naročene izdelke. Za ostale izdelke, ki jih naročite po naročilu in jih je treba izdelati se o dostavnem roku dogovorimo individualno. Vsak izdelek iz spletne trgovine je dostopen v razumljivem roku.

Izjemoma se lahko zgodi, da naročen izdelek ni več na zalogi. V takšnem primeru kupca o tem obvestim najkasneje v roku 3 delovnih dni od prejema naročila. V primeru predhodnega plačila izdelka, ki ne bo dobavljiv tudi povrnem denar.

Izdelke pošljem preko Pošte Slovenije, priporočeno. Cena poštnine je 4€.

Politika vračil

V primeru, da z izdelki, kupljenimi v spletni trgovini Magični Unikatki, ne bi bili zadovoljni oziroma bi iz kakršnegakoli razloga želeli odstopiti od nakupa (pogodbe), vas prosimo, da mi v roku 14 dni od prejema izdelka to sporočite na elektronski naslov: tadeja.bogsa@gmail.com. Odstopni rok poteče 14 dni od dne, ko potrošnik odda naročilo.

Razlogov za odstop od pogodbe vam ni potrebno navesti, naročeno blago s predloženo kopijo računa pa morate v 14 dneh od prejetja sporočila nepoškodovano, v originalni embalaži poslati na naslov: Tadeja Bogša, Ormoška cesta 19, 9240 Ljutomer. Za odstop od nakupa (pogodbe) se smatra tudi vračilo blaga, opravljeno v roku 14 dni od prejema pošiljke. Ne glede na obliko odpovedi mora potrošnik podjetju predložiti kopijo računa. Brez kopije računa vračilo ni mogoče.

V roku 14 dni od odstopa od nakupa vam povrnemo celotno kupnino, sami pa morate poravnati stroške, povezane z vračilom blaga. Podjetje lahko zadrži plačilo, dokler ne prejme vrnjenega blaga. Potrošnik odgovarja samo za zmanjšano vrednost blaga zaradi ravnanja z blagom, ki ni nujno potrebno za določanje njegove narave, lastnosti in delovanja.

OBRAZEC ZA ODSTOP OD POGODBE - Zahtevo za obrazec za odstop od pogodbe pošljite na elektronski naslov tadeja.bogsa@gmail.com.

Stroške, ki nastanejo ob vračilu blaga, poravna kupec. Vrnjeni izdelki naj bodo nerabljeni, nepoškodovani ter v originalni embalaži.

Izdelkov, narejenih po meri oziroma po željah kupca, ni mogoče vrniti ali zamenjati, prav tako ni mogoče vrniti personaliziranih proizvodov.

Vračilo poškodovanih pošiljk

Prodajalec od trenutka oddaje pošiljke z naročenimi izdelki na pošto dalje ne odgovarja za primere, ko pride do fizičnih poškodb, uničenja ali izgube pošiljke, kakor tudi ne, če pride do manjka vsebine v pošiljki ali če pošiljka kaže znake odprtja.


V primeru, da je paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri dostavni službi, ki je bila uporabljena. To storite tako, da me obvestite in vam po dogovoru pošljem dostavno službo, ki prevzame paket v enakem stanju, kot ste ga prejeli (brez da bi karkoli dodali ali odstranili) ter izpolnite reklamacijski zapisnik. Skupaj z dostavno službo bomo poskrbeli, da bo reklamacije rešena v najkrajšem možnem času.

Politika preklica/vračila/zamenjave

Več informacij o SPLOŠNIH POGOJIH se nahaja na tem linku:

https://www.dropbox.com/s/cl54xf9c83lcgeh/SPLO%C5%A0NI%20POGOJI%20POSLOVANJA.pdf?dl=0

V kolikor imate kakšno vprašanje mi le tega sporočite na moj mail.

splošne poizvedbe

Povpraševanja še ni.