Vrtnica

96.00 

Ročno gravirana vrtnica na vazi je bilo darilo sodelavcev ob upokojitvi.

Vrtnice so ena od najbolj znanih rož vseh časov in nikoli ne bodo izgubile svojega značaja. Zapeljujejo nas z svojimi kot dlan ukrivljenimi listi in nas božajo. Imajo prečudovit vonj in barve in so nepogrešljive.

Ročno gravirana vrtnica je uporabno a obenem tudi darilo zgodovinskega značaja, ki prebudi trenutke mladosti, nasmeha in spominov.

 

 

Report Abuse
Categories:, ,

Opis

Ročno gravirano vrtnico lahko podarite kadarkoli za katerokoli priložnost naj bo to obletnica, rojstni dan, poslovno darilo ali pa samo lep sončen dan z zahvalo.

ŠArt

ŠArt unikatna trgovina vam ponuja ročno gravirano steklo po naročilu. Ročno gravirano steklo je lahko lep dodatek vašega doma ali pa preprosto prečudovito darilo. Steklo je brušeno z dvema tehnikama in sicer suho in vodno. Vsaka tehnika, brusni kamen ali pritisk na steklo ponuja drugačen odtenek. Odtenki se prelijejo v prečudovito unikatno sliko ali napis.

More Products from ŠArt

Pravila pošiljanja

Izdelek lahko naročite po predhodnem dogovoru o velikost gravure, velikosti stekla in sami gravuri. Plačilo je avansno, ker bo izdelek izdelan po naročilu. Predvidoma je narejen v cca 5 dneh, kar je odvisno od zahtevnosti izdelka. Pakirano je v kartonsko embalažo v notranjosti pa zaščiteno z mehurčki. Možen je tudi osebni prevzem.