ZAPESTNICI ZA PAR

10.00 

Krasno darilo za zaljubljene! <3

Dve zapestnici – ena zanj in ena za njo.

Opis

100% ROČNO DELO,

100% UNIKAT.

Čudoviti, ročno narejeni zapestnici iz lesa in umetnega usnja!

Na lesenem krogu je vžgan napis: ”Za vedno (znak za neskončnost) tvoj in Za vedno(znak za neskončnost tvoja)”. Zapestnici imata usnjeno vrvico na vozelj, s katerim lahko prilagodite velikost. Na koncu vsake vrvice je rdeča perlica, ki poskrbi, da se vozelj ne razrahlja.

Izdelam tudi po vaših željah (druga barva usnjenih vrvic ali srca). Vaše želje mi sporočite v okence ”OPOMBE NAROČILA”, ki se pokaže na koncu nakupa ali mi pišite na mail: tadeja.bogsa@gmail.com

‼️POMEMBNO‼️:

*Plačilo je možno izvesti samo preko PREDRAČUNA, ki ga osebno pošljem na vaš email! V moji trgovini plačilo z odkupnino ni mogoče.

*Strošek poštnine je 3,50€ + cena izdelka.

*V kolikor imate kodo za popust jo vpišite v okence APPLY COUPON, nato NADALJUJ NA BLAGAJNO!

Hvala za razumevanje! 🙂

Magični Unikatki

Bibidi babidi bu – unikatni izdelki so tu!

Sem ustvarjalka, ki se ukvarja s kvačkanjem  in ustvarjanjem iz različnih materialov. Med mojimi izdelki niso samo modni dodatki ampak lahko tudi najdete razne dekorativne dodatke za dom. Če ne nejdete izdelka v vaši barvi in obliki me kontaktirajte in oblikovala bom izdelek po vaših željah.

Splošni pogoji poslovanja so dostopni na tej povezavi: https://www.dropbox.com/s/cl54xf9c83lcgeh/SPLO%C5%A0NI%20POGOJI%20POSLOVANJA.pdf?dl=0

Vabljeni na ogled in nakup!

Več izdelkov USTVARJALCA Magični Unikatki

Vprašanja in odgovori

You are not logged in